Marc Cain je svjetski uspješan brend i može se pohvaliti vodećom pozicijom na tržištu u premium segmentu ženske odjeće. Svijet pun kreativnosti, nadahnuća i inovacija. Tu se kreativni umovi susreću s najmodernijom tehnologijom koja jamči najvišu kvalitetu

Kombinacija inovativne estetike i ležernosti

Marc Cain kombinira osjećaj za estetiku i umjetnost s ležernošću, inovativnim razmišljanjem i ekskluzivnošću. Dizajniraju i stvaraju komade koji prate žene u njihovom svakodnevnom životu. Moda koja je uvijek malo drugačija, a opet uvijek ona sama. Prepoznatljiv i nepogrešiv. Marc Cain je izjava ljubavi prema ženi koja živi ovdje i sada, samopouzdana je, otvorena i znatiželjna. Voli biti žena i izražava se kroz ono što nosi – ženstveno i prirodno. Ona ne zna za godine; ona je zbroj njezinih iskustava i dojmova te prolazi kroz život pozitivno i ležerno. Njihove kolekcije su jednako svestrane kao i žene koje ih nose.

Made in Germany – garancija vrhunske kvalitete

Marc Cain je jedan od rijetkih njemačkih proizvođača odjeće koji još uvijek ima vlastite proizvodne pogone u Njemačkoj. Još od 1973. Marc Cain ostaje vjeran svojoj viziji kroz jedinstveni dizajn pletenine, izvanredne grafike, blistave boje i odjeći visoke kvalitete. 70% proizvodnje se obavlja u Europi. Intenzivno surađuju s novim tehnologijama za proizvodnju trikotažnih kreacija koje nose oznaku kvalitete ”Knitted in Germany”. Osim toga, koriste tehnološki postupak inkjet koji ne samo da daje boju, već čini da omiljeni komadi sjaje. Ali umjetnost nije samo u dizajnu: važno je pažljivo odabrati najinovativnije i najbolje materijale i stvoriti modu koju žene cijene i vole već više od četiri desetljeća. Jako im je važno jasno razumijevanje odakle dolaze njihovi materijali i kako se dobivaju.

Cilj im je uskladiti visoke zahtjeve postavljene prema njihovim dizajnerskim proizvodima s ostalim bitnim aspektima održivosti. To također uključuje kontinuiranu potragu za inovativnim i ekološki prihvatljivim sirovinama. Holistički osjećaj odgovornosti, bez ugrožavanja visoke kvalitete i dizajna – to je osnova njihovog djelovanja.

Beskompromisna udobnost

Žena je najljepša kad se osjeća dobro. Marc Cain ne želi raditi kompromise oko onoga što dodiruje Vašu kožu. Žele da dugo uživate u svojim omiljenim predmetima i jedinstvenoj udobnosti nošenja. Samo ako materijal može udovoljiti njihovim standardima visoke kvalitete, bit će uvršten u Marc Cain asortiman. Uvijek posvećuju posebnu pažnju najvišim zahtjevima koje sami postavljaju prema dizajnu, kvaliteti, materijalima, inovativnim metodama obrade i prilagodbi. Ono što Marc Cain čini jedinstvenim je posebna napetost koju stvara suptilna interakcija različitih materijala i silueta – živahnih, izražajnih i nekompliciranih.

10% popusta za WiA članice 

Posjetite Marc Cain Store u Zagrebu u Vlaškoj ulici 26, gdje se već deset godina njeguje osobni pristup i zajednicu zadovoljnih žena koje se uvijek vraćaju! 

Sve aktivne članice, uz predočenje članske islaznice, ostvaruju 10% popusta na novu kolekciju odnosno na asortiman koji nije već snižen! 

Do tada pogledajte Marc Cain Fashion Film Fall/ Winter 2021. pod nazivom ‘How Wonderful’ na sljedećem linku

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime