Marveillance expert – cvjetna ekspertiza za popunjavanje bora i učvšćivanje kože

Priroda je oduvijek nudila najbolja rješenja za mladost i ljepotu naše kože. Stručnjaci Laboratorija NUXE pronašli su revolucionarno rješenje za duboke bore i gubitak čvrstoće zahvaljujući upravo snazi prirode te iznimnoj stručnosti i dugogodišnjim istraživanjima na području cvjetne kozmetike.

Upoznajte potpuno novu, čarobnu liniju stručne njege protiv vidljivih bora i gubitka čvrstoće za žene svih tipova kože.

Marveillance expert – inspiracija umjetnika, moć prirode

Ova prekrasna biljka, svaki dan cvjeta u zoru i zatvara se sa zalaskom sunca, kako bi se sljedeći dan ponovno otvorila u sasvim novi, blistav cvijet. Nikad ranije korišten u kozmetici, ovaj cvijet posjeduje izvanrednu sposobnost regeneracije i bogatstvo aktivnih molekula (flavonoida, karotenoida i nezasićenih masnih kiselina).

U srcu dnevnog ljiljana, Laboratorij Nuxe otkrio je molekule koje djeluju na protein kože ključan za starenje, a koji je do sad bio najmanje istraživan u kozmetici unatoč važnoj ulozi u stvaranju potporne mreže kože – vimentin. Sprječavajući vezivanje šećera za dermalni protein vimentin (zvano glikacija), dnevni ljiljan sprječava njihovo uništavanje, gubitak čvrstoće i elastičnosti kože – a time i njezino starenje.

Također, NUXE je pokazao da je snažnim djelovanjem ekstrakta dnevnog ljiljana moguće i raspariti šećere koji su se nedavno vezali za dermalne proteine, drugim riječima de-glicirati ih, i povratiti čvrstoću kože. Za ova otkrića utjecaja na glikaciju i de-glikaciju, prijavljen je 1. NUXE patent.

Dnevni ljiljan posjeduje i snažna antioksidativna svojstva u sprječavanju prijevremenog starenja kože (2. NUXE patent), a ujedno i smanjuje koncentracije smeđeg kožnog pigmenta lipofuscina te daje koži blistav ten (3. NUXE patent).

Merveillance expert – 5 čuda stručnosti i užitka

Novu liniju protiv vidljivih znakova starenja kože čini 5 proizvoda koji odgovaraju na svakodnevne potrebe kože. To su

1. Merveillance expert sérum – trenutno osmostano lifting djelovanje novog NUXE Merveillance expert Lifting seruma omogućavaju izuzetno učinkovita učvršćujuća svojstva polisaharida planktona. Prirodna hijaluronska kiselina popunjava vidljive bore te sprječava dehidraciju kože. Inovativno djelovanje dnevnog ljiljana vraća čvrstoću koži lica, sprječava prijevremeno starenje i daje joj blistav, mladenački sjaj. 72% žena primjetilo je da su bore smanjene, a koža zategnuta i učvršćena već prvi tjedan od upotrebe.

2. Merveillance expert JOUR, korektivna dnevna krema za vidljive bore ima inovativno djelovanje dnevnog ljiljana na vraćanje čvrstoće i sjaja koži te sprječavanje prijevremenog starenja. Ulja lješnjaka, muškatne ruže i avokada zaslužni su za dubinsku hidratacijui elastičnost kože, a vitamin E za dodatnu antioksidativnu zaštitu. Koža postaje čvrsta i zaglađena te zaštićena od prijevremenog starenja. Podatna i lagana tekstura ove prekrasne njege idealna je za normalnu kožu.

3. Merveillance expert ENRICHIE JOUR, bogata korektivna dnevna krema na bazi dnevnog ljiljana djeluje na vraćanje čvrstoće i sjaja koži te sprječavanje prijevremenog starenja. Hranjivi shea maslac, uz koktel ulja lješnjaka, muškatne ruže i avokada, zaslužni su za intenzivno hranjenje, dubinsku hidrataciju i ugodu suhe kože, a vitamin E za dodatnu antioksidativnu zaštitu. Koža postaje čvrsta i zaglađena te zaštićena od prijevremenog starenja. Hranjiva, čvrsta i ugodna tekstura ove prekrasne njege idealna je za suhu i vrlo suhu kožu.

4. Merveillance expert NUIT, regenerirajuća je noćna krema za vidljive bore. Ova inovativna noćna njega posjeduje izvanredno regenerirajuće djelovanje zahvaljujući ekstraktu smeđe alge, posebno otporne na vanjske čimbenike. Također, zbog visoke koncentracije kalcija i vakami estera, omogućeno joj je optimalno djelovanje noću kada je sinteza učvršćujućih vlakana kože najveća. Djelovanje dnevnog ljiljana vraća čvrstoću i sjaj koži te sprječava prijevremeno starenje, dok ulja lješnjaka, muškatne ruže i avokada pružaju dubinsku hidrataciju i ugodu. Rezultat je nježna i glatka tekstura koja ujutro otkriva pomlađenu i učvršćenu kožu.

5. Merveillance expert YEUX je lifting krema za vidljive bore oko očiju. Nova Merveillance expert Yeux Lifting krema za vidljive bore oko očiju, zahvaljujući biljnom kofeinu posjeduje vidljivu učinkovitost protiv natečenosti i tamnih kolutova jer pomaže kod otpuštanja tekućine nakupljene u ”vrećicama” ispod očiju. Uz to, tetrapeptid-5 smanjuje protočnost kapilara i sprječava novo nakupljanje tekućine. Djelovanje dnevnog ljiljana vraća koži oko očiju čvrstoću i sjaj te sprječava prijevremeno starenje, dok ulja lješnjaka, muškatne ruže i avokada pružajudubinsku hidrataciju i ugodu. Meka i nježna tekstura namijenjena je osjetljivom području oko očiju.

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više