VIP blagdanska ponuda – popust na uređaje i tarife

VIP blagdanska ponuda znači da velike uštede očekuju pretplatnike i korisnike bonova u segmentu mobilne telefonije, ali i pretplatnike mobilnog interneta te pretplatnike fiksne telefonije, interneta i televizije. Osim popusta na pretplatu, korisnici istovremeno ostvaruju popuste prilikom kupnje uređaja, a postojeći korisnici dodatne popuste na uređaje mogu ostvariti u sklopu programa vjernosti Vip&više!

VIP blagdanska ponuda – pretplatnici 

Svim postojećim i novim korisnicima koji se od danas odluče za bilo koju od pretplatničkih tarifa Bez granica, Vipnet poklanja popuste na mjesečnu naknadu tijekom 12 ili 24 mjeseca, a korisnici će po promotivnim cijenama moći kupiti i jedan od atraktivnih uređaja u ponudi. Primjerice, oni koju prenesu svoj broj u Vip, odaberu tarifu Bez granica L i neki od Vip fiksnih paketa, za samo 100 kn mjesečno dobivaju neograničene pozive unutar RH, poruke i Internet. Uz tu tarifu moguće je odabrati nove pametne telefone Samsung Galaxy S5 za 699 kn jednokratno i 100 kn mjesečne otplate, LG G2 za 19 kn jednokratno i 80 kn mjesečne otplate te Samsung Galaxy S4 mini za samo 19 kn jednokratno i 40 kn mjesečne otplate.

Korisnici bonova – prepaid

Korisnici bonova ove blagdane u Zakon! Tarifi dobivaju dvostruko više podatkovnog prometa. Vipnet je omogućio uživanje u bezbrižnom i dugotrajnom surfanju, s čak 1500 MB dodatnog prometa. Naime, korisnici Zakon! tarife će tijekom 12 mjeseci uz standardnih 1500 MB podatkovnog prometa, koliko je inače uključeno u tarifu, svaki mjesec dobiti još toliko na poklon. Uz 3000 MB podatkovnog prometa u tarifu je uključeno 1500 minuta razgovora i poruka, sve za samo 50 kn mjesečno. Za dodatnih 1500 MB prometa dovoljno je poslati SMS poruku s riječi POKLON na 13106 te aktivirati Zakon! tarifu. Uz ovaj poklon, korisnici po atraktivnim cijenama mogu odabrati i jedan od uređaja iz ponude – Nokia Lumia 530 dostupna je za 799 kn, LG L70 za 999 kn, a Samsung Galaxy Core 2 po cijeni od 1.099 kn.

Usluge fiksne telefonije, interneta i televizije

Blagdanski popusti neće zaobići niti korisnike koji se odluče za usluge iz fiksnog segmenta. Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, korisnici Vip Duo ili Trio paketa, odnosno kombinacije usluga digitalne televizije s uključenom Snimalicom i Videotekom, osim neograničenog interneta i neograničenih razgovora prema svim fiksnim i Vip mobilnoj mreži, prva tri mjeseca dobivaju gratis bez mjesečne naknade. Nakon isteka promotivnog razdoblja, mjesečna naknada za primjerice Vip Trio S paket iznosit će svega 249 kn za sve Vip pretplatnike. Svi oni koji navedene pakete odluče kombinirati s jednom od podatkovnih mobilnih tarifa Internet bez granica, koje su dostupne za mjesečnu naknadu već od 25 kn, po promotivnim će cijenama moći odabrati jedan od atraktivnih 8-inčnih tableta iz Vipnetove ponude. Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca korisnici mogu birati između tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 za 499 kn te Vip tab 8 i Lenovo A5500 koji su dostupni za samo 9 kn, sve jednokratno i bez dodatne mjesečne otplate.

Mobilni internet

Dobro blagdansko raspoloženje dočekat će korisnike tarifa Internet bez granica koji će moći uživati u neograničenom surfanju u najbržoj 4G LTE mreži. Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, korisnici za prvih 12 mjeseci ugovorne obveze dobivaju popust na mjesečnu naknadu tarife uz odabir 8-inčnog tableta po promotivnoj cijeni. Primjerice, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca korisnici Internet bez granice M tarife mogu odabrati jedan od tableta iz ponude – Vip tab 8 ili Lenovo A5500 za svega devet kn jednokratno, a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 za 19 kn jednokratno uz mjesečnu otplatu u iznosu od 20 kn.

Program vjernosti Vip&više!

Članovi programa vjernosti Vip&više! u blagdanskom izdanju nagradnog programa ‘Odaberi i osvoji!’ imaju priliku osvojiti niz atraktivnih nagrada: Nokia Lumia 930 mobilne uređaje, konzole Sony PlayStation 4 500GB, Sony TV 40”, Swarovski poklon bonove u vrijednosti od 1000 kn, novogodišnje pakete koji uključuje šampanjac iz ograničene serije i set kristalnih čaša za dvoje, Vip dekice i druge zanimljive nagrade Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je prijaviti se na portalu Moj Vip, izabrati nagrade i pričekati blagdansko izvlačenje koje će biti održano 11. prosinca.

vip blagdanska ponuda

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više