Sudionice ljetnog partija u Opatiji imat će prilike upoznati potpuno električni automobil Mazda MX-30!

Ovog četvrtka u Opatiji ćete imati priliku upoznati se s nekim od Mazdinih najpopularnijih modela. Mazdin ovlašteni partner iz Rijeke Auto Hrvatska Automobili izložit će na Women in Adria ljetnom partyu tri modela: kompaktni gradski crossover Mazdu CX-3, savršenu mjeru SUV-a Mazdu CX-30 i potpuno električni automobil Mazda MX-30

Mazda CX-3 savršeni je mali gradski SUV. Čim pomoću gumba pokrenete motor, Mazda CX-3 počinje otkrivati sve čari svoje udobnosti. Automatski klima-uređaj, električni podizači prozora te sustav MZD Connect s velikim središnjim zaslonom i HMI komanderom za povezivanje mobilnog uređaja s vozilom učinit će boravak u automobilu ugodnim još prije nego što krenete, dok najveći motor u klasi obujma dvije litre jamči zabavu i uzbuđenje u vožnji. Mazdin napredni inteligentni sustav pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji (SCBS) čak i gradsku prometnu gužvu čini opuštenijom. Možete voziti s povjerenjem, znajući da sustav svodi rizik sudara pri malim brzinama na minimum, a upravo su to najčešće nezgode u gradskom prometu.


Pročitajte još: Nova sportska destinacija u srcu Dalmacije – Falkensteiner Resort Punta Skala!


Potpuno nova i potpuno električna Mazda MX-30

Mazda CX-30 Mazdin je najnoviji i trenutno najpopularniji model te za broj veći od CX-3: automobil dovoljno malen za vožnju gradskim ulicama, no još uvijek dovoljno velik za bijeg u nepoznato. Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama nove Mazde CX-30, njezina kabina može smjestiti sve putnike u opuštenom i udobnom okruženju čak i tijekom iznimno dugih putovanja, dok je prostor za prtljagu posve praktičan i nudi velik utovarni prostor koji može zadovoljiti potrebe bilo kojeg životnog stila. Mazda CX-30 već na prvu osvaja prepoznatljivim Mazdinim Kodo-dizajnom, a poželjet ćete ju još više kada sjednete unutra i shvatite da je sve podređeno vozaču. Već s osnovnom razinom opreme ni u čemu nećete ostati prikraćeni. Stoji vam na raspolaganju bogati skup dodataka za povećanje aktivne i pasivne sigurnosti, iznimna udobnost, sustav za zabavu i informiranje sa serijskom navigacijom, pa čak i vrlo kvalitetno ozvučenje sa 8 zvučnika.


Pročitajte još: Jedna gošća ljetnog partija u Splitu imat će priliku voziti novu Mazdi CX-30!


Potpuno nova i potpuno električna Mazda MX-30 osmišljena je pak kako bi zadovoljila svakodnevne potrebe aktivnih urbanih obitelji i pojedinaca. Moderna i elegantna izvana uz prostranu unutrašnjost, ne samo da nudi odličnu upravljivost, već i domet i svestranost koji su vam potrebni u svakodnevnom životu te razmišlja i o svom utjecaju na naš cjelokupni okoliš. Na temelju pristupa odgovarajuće veličine odabrali smo bateriju koja lako zadovoljava vaše dnevne potrebe i minimizira ugljični otisak u proizvodnom ciklusu. Mazda MX-30 također ima i ekskluzivnu tkaninu napravljenu od vrhunskih recikliranih materijala dok elegantna integracija pluta u unutrašnjosti Mazde MX-30 ostavlja istovremeno moderan i prirodan dojam. Pluto dolazi od stabala iz šuma koje su pošumljene na održiv način i koja na taj način pružaju pluto već više od 200 godina.

Ovom prigodom Auto Hrvatska je odlučila i jednu sretnicu nagraditi vikend vožnjom Mazdom CX-30.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -