Sudionice ljetnog partija u Opatiji imat će prilike upoznati potpuno električni automobil Mazda MX-30!

Ovog četvrtka u Opatiji ćete imati priliku upoznati se s nekim od Mazdinih najpopularnijih modela. Mazdin ovlašteni partner iz Rijeke Auto Hrvatska Automobili izložit će na Women in Adria ljetnom partyu tri modela: kompaktni gradski crossover Mazdu CX-3, savršenu mjeru SUV-a Mazdu CX-30 i potpuno električni automobil Mazda MX-30

Mazda CX-3 savršeni je mali gradski SUV. Čim pomoću gumba pokrenete motor, Mazda CX-3 počinje otkrivati sve čari svoje udobnosti. Automatski klima-uređaj, električni podizači prozora te sustav MZD Connect s velikim središnjim zaslonom i HMI komanderom za povezivanje mobilnog uređaja s vozilom učinit će boravak u automobilu ugodnim još prije nego što krenete, dok najveći motor u klasi obujma dvije litre jamči zabavu i uzbuđenje u vožnji. Mazdin napredni inteligentni sustav pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji (SCBS) čak i gradsku prometnu gužvu čini opuštenijom. Možete voziti s povjerenjem, znajući da sustav svodi rizik sudara pri malim brzinama na minimum, a upravo su to najčešće nezgode u gradskom prometu.


Pročitajte još: Nova sportska destinacija u srcu Dalmacije – Falkensteiner Resort Punta Skala!


Potpuno nova i potpuno električna Mazda MX-30

Mazda CX-30 Mazdin je najnoviji i trenutno najpopularniji model te za broj veći od CX-3: automobil dovoljno malen za vožnju gradskim ulicama, no još uvijek dovoljno velik za bijeg u nepoznato. Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama nove Mazde CX-30, njezina kabina može smjestiti sve putnike u opuštenom i udobnom okruženju čak i tijekom iznimno dugih putovanja, dok je prostor za prtljagu posve praktičan i nudi velik utovarni prostor koji može zadovoljiti potrebe bilo kojeg životnog stila. Mazda CX-30 već na prvu osvaja prepoznatljivim Mazdinim Kodo-dizajnom, a poželjet ćete ju još više kada sjednete unutra i shvatite da je sve podređeno vozaču. Već s osnovnom razinom opreme ni u čemu nećete ostati prikraćeni. Stoji vam na raspolaganju bogati skup dodataka za povećanje aktivne i pasivne sigurnosti, iznimna udobnost, sustav za zabavu i informiranje sa serijskom navigacijom, pa čak i vrlo kvalitetno ozvučenje sa 8 zvučnika.


Pročitajte još: Jedna gošća ljetnog partija u Splitu imat će priliku voziti novu Mazdi CX-30!


Potpuno nova i potpuno električna Mazda MX-30 osmišljena je pak kako bi zadovoljila svakodnevne potrebe aktivnih urbanih obitelji i pojedinaca. Moderna i elegantna izvana uz prostranu unutrašnjost, ne samo da nudi odličnu upravljivost, već i domet i svestranost koji su vam potrebni u svakodnevnom životu te razmišlja i o svom utjecaju na naš cjelokupni okoliš. Na temelju pristupa odgovarajuće veličine odabrali smo bateriju koja lako zadovoljava vaše dnevne potrebe i minimizira ugljični otisak u proizvodnom ciklusu. Mazda MX-30 također ima i ekskluzivnu tkaninu napravljenu od vrhunskih recikliranih materijala dok elegantna integracija pluta u unutrašnjosti Mazde MX-30 ostavlja istovremeno moderan i prirodan dojam. Pluto dolazi od stabala iz šuma koje su pošumljene na održiv način i koja na taj način pružaju pluto već više od 200 godina.

Ovom prigodom Auto Hrvatska je odlučila i jednu sretnicu nagraditi vikend vožnjom Mazdom CX-30.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Dođite na najopakiji doček jeseni ikada – Kaubojska bundevijada u Općini...

Dolazak jeseni Općina Fužine proslavit će interesantnim događanjima, a posebno atraktivna bit će Kaubojska bundevijada koja se održava u nedjelju 26....
- Advertisment -