Merkur osiguranje otvorilo polikliniku Wellife!

S 30.11.2020. u Zagrebu je na adresi Ulica Ljudevita Posavskog 31, na 4. katu poslovne zgrade Merkur osiguranja s radom započela novouređena Poliklinika Wellife. Osnivač i vlasnik poliklinike Wellife je Merkur osiguranje d.d.   

Moderan i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema te zdravstvene usluge iz područja interne i fizikalne medicine kao i ugledni stručnjaci, garancija su kvalitetne medicinske usluge za sve pacijente.


Pročitajte više: Zašto odabrati dodatno zdravstveno osiguranje i zauvijek se riješiti čekanja u redovima?


Suvremena dijagnostika te individualna terapija i rehabilitacija u ugodnom prostoru bez dugih čekanja uz ljubazno i profesionalno zdravstveno osoblje, garancija su bržeg i bezbolnijeg povratka u svakodnevni život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

Poliklinika Wellife

„Otvaranjem poliklinike želimo klijentima pružiti komplementarnu nadogradnju našem dodatnom zdravstvenom osiguranju kako bismo omogućili usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu”, izjavio je Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja.


Pročitajte više: Od 1.1.2020. premije dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja za zaposlenike su neoporezivi primitak


Otvaranjem Poliklinike Wellife, Merkur osiguranje podiže cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu, čime  osnažuje svoju poziciju privatnog zdravstvenog osiguratelja u Republici Hrvatskoj.

Foto: PR/ Cropix

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

školski ruksaci

Ovi školski ruksaci i pernice će oduševiti vaše školarce!

Uskoro kreće nova školska godina. Slijedi nabavka novih školskih potrepština, a među najbitnijima su školski ruksaci i pernice. Činjenica je da...
- Advertisment -