Michelle Obama pokreće podcast!

Bivša američka prva dama Michelle Obama posvetila se novom projektu, stvaranju podcasta. Na Twitteru je najavila da će njezin podcast, jednostavnog naziva Michelle Obama Podcast, debitirati 29. srpnja na Spotifyu.

Povezano:

Kakav sadržaj će emitirati Michelle Obama Podcast?

“Nadam se da će ovaj serijal biti mjesto za zajedničko istraživanje ​​smislenih tema i pitanja na koja svi pokušavamo pronaći odgovore”, rekla je bivša prva dama. „Možda najviše od svega, nadam se da će ovaj podcast pomoći slušaocima da potaknu nove razgovore – i teške razgovore – s ljudima koji su im najvažniji. Tako možemo izgraditi više razumijevanja i empatije jedni prema drugima.”

Neki izvori tvrde da će podcast posebnu pozornost usmjeriti na veze i odnose. Još kao prva dama, Michelle je svoju aktivnost i pažnju usmjerila na socijalna pitanja poput siromaštva, zdravog način života i obrazovanja. U svojim memoarima “Becoming” progovorila je o iskustvima koja su je oblikovala, od djetinjstva u Chicagu pa sve do vremena provedenog u Bijeloj kući.

Podcast će ugostiti neke slavne ljude, među kojima su Marian i Craig Robinson, Conan O’Brien, Valerie Jarrett, Michele Norris i dr. Sharon Malone, a Michelle je ujedno istaknula da će razgovarati s ljudima koji su joj najbliži.

“Prvu sezonu razgovarat ću s nekim ljudima koji su mi najdraži: mojom mamom, bratom, prijateljima, kolegama i mnogim drugima. U svakoj epizodi raspravljat ćemo o odnosima koji nas čine takvima kakvi jesmo. Ponekad to može biti nešto vrlo osobno kao što je naš odnos prema zdravlju i tijelu. Drugi put ćemo govoriti o izazovima i radostima s kojima se suočavamo kao roditelji ili supružnici, prijateljstvima koja nam pomažu u teškim vremenima ili o rastu koji imamo kada se oslanjamo na kolege i mentore. Ono što volim u tim razgovorima je da ćemo govoriti i o problemima s kojima se svakodnevno suočavamo – i oni mogu poprimati novo značenje kad prolazimo kroz globalnu pandemiju ili tražimo davno zakašnjelu rasnu pravdu u našim zajednicama”, stoji u njezinoj objavi na Instagramu.

Foto: Facebook Michelle Obama

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Somersby cider

Dočekajte Božić uz Somersby!

Praznici nam ove godine trebaju više nego ikad, malo optimizma, dobrog osjećaja, neka sitnica samo za nas.. Somersby cider u tu...
- Advertisment -