A kažu da su žene ljubomorne… kakvo je ono bizarno golišavo uspoređivanje Habijana i Milinovića?

Žena je ženi vuk. Žene su ljubomorne jedna na drugu. Žene su ‘plitke’. Žene ocjenjuju na temelju izgleda. Svašta im se pripisuje. No, nismo još vidjeli da je neka političarka objavila svoju golišavu fotografiju usporedno s drugom kolegicom, ‘suparnicom’. Pa bome – evo se Milinović busa u prsa. Doslovno.

Zašto, pobogu, gledamo Milinovića i Habijana u gaćama?

Bivši potpredsjednik Vlade RH i ministar zdravstva dr. Darko Milinović, otkako je izbačen iz HDZ-a, zdušno iskorištava svaku priliku da ‘bocne’ premijera Andreja Plenkovića. Milinović nije u visokoj politici upravo otkako ga je iz HDZ-a izbacio predsjednik vladajuće stranke, Plenković. Zato mu je danas najmilije putem društvenih mreža komentirati Plenkovićeve poteze, provokatorski propitkivati šefa svoje bivše stranke. Uz to, voli se pohvaliti svojim moto-uspjesima na Grobniku, a i fizičkom formom. U jednoj od svojim posljednjih objava spojio je sve svoje ljubavi u jednu – skinuo se, pohvalio bajkerskim uspjesima i provocirao ‘Plenkija’. meta u koju je ‘pucao’ – Damir Habijan, aktualni ministar gospodarstva.

Milinović je objavio sliku svog golog torza, stavio pokraj nje Habijanov goli torzo i upitao ‘Plenkija’: “Bih li ja bio bolji (čitaj jači) ministar gospodarstva da nisam izbačen iz HDZ-a? Na Grobniku bajkeri znaju da bih bio brži”.

Ima diplomu s visoke poslovne škole – nadzor i korporativno upravljanje, bio je potpredsjednik Sabora pa Vade i ministar zdravstva te najviše mandata osvajao na izborima, nabrojao je Milinović svoje kompetencije pa dodao: “ako su uvjeti bili fizičke naravi također se bilježim sa štovanjem… doduše 10-ak godina sam stariji od izabranog ministra, a to znači i iskusniji”, napisao je 60-godišnji Milinović.

Kako izgledaju Milinović i Habijan u gaćicama i koji ima bolji torzo, stvarno nećemo komentirati. Nego, pobogu, zašto gledamo bivšeg i sadašnjeg ministra u gaćama?


Pročitajte više: Zašto je simpatično kad Jandroković pleše ‘pod utjecajem Malvazije’, a Sannu Marin su ‘razapeli’?


Ljubomora je ‘ženska’ stvar…

Niz negativnih osobina, poput ljubomore, stavlja se na leđa žena. Nisu one ‘takve’ za politiku… to je ipak posao za muškarca. Pa bome, ako ćemo suditi po Milinoviću, tašta su stvorenja ti muškarci… Je li Habijan ‘kriv’ što je i dalje u HDZ-u ili što je 20 godina mlađi ili što je ‘isklesan’? Tko će ga znati… ali završio je na Milinovićevom nišanu.

A zamislite samo da je neka, usto budi rečeno 60-godišnja, političarka objavila sličnu objavu? Zamislite da Selak Raspudić objavi golišave fotografije sebe i Sandre Benčić. Ili da Grabar Kitarović ‘stavi ‘okači’ sebe i Milanovića pa upita sve glasače koji su izabrali Milanovića, a ne nju: evo, tko je bolji?

Bizarno.

A da bude još bizarnije… Nakon Milinovićeve objave u centru pažnje našao se ministar Habdijan – ali ne radi svoje sposobnosti ili nesposobnosti – već radi izgleda i seksualne orijentacije. Milinović, koji je lansirao ovu bizarnu objavu – netaknut…

Foto: Hrvatski sabor / Facebook

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -