Moja sretna karijera – 20% popusta za članice

Moje ime je Sarah Trajković. Stojim iza Instagram profila Moja sretna karijera i vlasnica sam istoimenog obrta za karijerno savjetovanje. Kroz svoj rad pomažem ženama da pronađu željeni posao, pripremajući ih za razne izazove selekcijskih procesa kao što su kreiranje životopisa i zamolbe, kvalitetno predstavljanje tijekom razgovora za posao, kreiranje te optimizacija LinkedIn profila.

Osim navedenih tehničkih stvari, veliku pažnju kroz svoje programe i konzultacije posvećujem growth mindset temama jer čvrsto vjerujem da su samosvijest te osobni rast i razvoj preduvjet su za uspješnu i sretnu karijeru.

Ciljeve mog poslovanja podijelila bih na dva dijela:

1. da svaka osoba prepozna važnost karijere jer ona obuhvaća velik dio naših života (čak jednu trećinu provedemo radeći) i vrlo je bitno da smo sretni i zadovoljni jer taj izbor direktno utječe i na ostale segmente života (poput obitelji, partnerstva, financija…)

2. da osoba nakon rada sa mnom bude konkurentna i lako zapošljava te u mogućnosti s lakoćom mijenjati karijeru ili poslove prema svojim željama i potrebama.

Kada je karijera ‘sretna’?

Svi smo mi različiti pa samim time drugačije i gledamo na karijeru. Mislim da je vrlo važno da svako za sebe definira sretnu karijeru i karijerne ciljeve pomoću kojih će procijeniti živi li to što želi kao i prepoznati što treba mijenjati ako ne ide po planu.

Sretna karijera za mene predstavlja igru, dobar osjećaj, uživanje u poslu koji pruža mogućnosti za rast i razvoj, koji čini da se osjećam odlično radeći važne, ali i korisne stvari, te donosi naravno, odličnu financijsku dobit. Sretna karijera za mene podrazumijeva i spoznaju da u svakom trenutku mogu promijeniti posao ukoliko me on više ne ispunjava i ne uklapa se u moj životni stil.

Na koje načine pomažem klijenticama?

Kroz moje programe klijentice bolje upoznaju sebe, postaju samosvjesnije i samopouzdanije, a sukladno tome bivaju u mogućnosti profesionalno iskomunicirati svoju vrijednost poslodavcu putem kvalitetnog životopisa i zamolbe te predstavljajući se na razgovoru za posao s lakoćom, na zabavan i učinkovit način.

INDIVIDUALNE KONZULTACIJE  

Zajedno radimo na izazovu koji usporava ili onemogućuje tvoj napredak. Najčešće teme kojima se bavimo na individualnim konzultacijama su kreiranje prijave za posao, priprema za intervju, LinkedIni izrada strategije traženja posla.

CAREER LEVEL UP  

Spremna si osam tjedana zaroniti u dublje i intenzivnije teme (mindset, uvjerenja, okruženje, strahovi, personal branding, networking…), + tehničke teme? Otkrij svoj next level te ga radosno i radoznalo igraj!

Gdje su se moje klijentice zaposlile?

moja sretna karijera

Više detalja o meni i mojm programima pronađi na www.mojasretnakarijera.com.

WiA članice ostvaruju 20% popusta na sve usluge i programe.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

skijanje u Bosni i Hercegovini

Savršena zimska destinacija nam je u susjedstvu: ove zime odite na...

Ako ste u potrazi za uzbudljivim snježnim vikendom ili jednostavno tražite bijeg iz grada, ljepote bosanskohercegovačkih planina i skijanje u Bosni...
- Advertisment -