Mama upala usred teškog razgovora s korisnicom i spasila situaciju!

Nezadovoljni klijenti su problem s kojim se susreće svaki biznis, ali nekako najviše se njiima moraju baviti zaposlenici u korisničkoj podršci. Vjerojatno je svatko od nas bio jednom nezadovoljni korisnik i željeli smo rješenje odmah.

Nezadovoljni korisnik je svakodnevica za korisničku podršku

Ivan Ložnjak je zaposlenik Pauze, a prije nekoliko dan doživio je vrlo zanimljivu situaciju koju je podijelio na LinkedInu i dobio brojne pozitivne reakcije na svoju anegdotu. Naime, radio je popodnevnu smjenu, a zadužen je za podršku korisnicima, partnerima i vozačima Pauze.


Pročitajte više: 5 koraka za bolju suradnju s postojećim klijentima


“Kako još živim doma sa svojima, imaju točno raspored objavljen na frižideru kada radim da ne ulaze u sobu budući da mi je potreban mir i koncentracija. Što je moja mama neki dan prekršila, ali meni u korist. Jedan od glavnih oblika podrške jest telefonska i tako ja primam poziv nezadovoljne korisnice, nećemo s detaljima zašto. Osoba s druge strane linije nije bila nikako zadovoljna što se moglo čuti i njenim tonom, ja lijepo odgovaram pružajući moguća rješenja, naravno, ona i dalje ljuta i što sve ne”, stoji u objavi.

Evo sine moj da ne budeš gladan

“Vjerovali ili ne, spasila me moja mama koja je ušla u sobu s večerom i rekla ‘Evo sine moj da ne budeš gladan’, gospođa je sve čula budući da pričam na zvučnik jer ne mogu stalno imat mobitel na uhu. Nakon moje večere odnosno veličanstvenog ulaska moje majke u moj radni prostor, nastao je muk od nekoliko sekundi nakon čega se gospođa odvalila smijat, naravno i ja. Razgovor je otišao u drugom tonu i moja je mama spasila, nespasivo. Pri završetku poziva, gospođa me pozdravila s dobrim željama te da pozdravim mamu. Ne znam kako vi i u kakvim okruženjima radite, ali je nekad rad od kuće pravi spas. Do sljedeće anegdote, Ivan.”


Pročitajte više: 3 stvari koje su važne vašim kupcima i klijentima


Pročitajte više: 17-godišnji Dino Kečević je ovih dana hit na LinkedInu, svi se nadaju da nije neki eksperiment

Ivanova angedota još jednom je potvrdila kakve su mame čudo i kako mogu i nezadovoljni korisnik ne može ostati ravnodušan.

Foto: LinkedIn

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -