Na Svjetski dan poduzetnica predstavljena knjiga 50 poduzetnica koje nas inspiriraju

Promocija poduzetništva u Hrvatskoj je težak posao, ali mislim da mi i ostali koji se time bave uspijevamo polako, ali sigurno.

Ja bi rekla da se mi zapravo bavimo proizvodnjom poduzetnica. Tu su nam najveći kapital intervjui s poduzetnicama, njihove iskrene priče o usponima i padovima, ali i strasti koju imaju prema poslu, slobodi da rade s kim žele i kako žele i kreiraju nešto novo. Često ih dijelimo ponovno na društvenim mrežama i uvijek izazovu reakcije. Čak i ja koja ih sve znam skoro napamet kliknem da pročitam onaj ključni dio gdje je rekla onu stvar što u srce dira.

50 poduzetnica koje nas inspiriraju

Ženi koja je u fazi nezadovoljstva poslom ili je nezaposlena, kad pročita ovakav intervju uđe buba u uho koja ju progoni neko vrijeme. Često se desi još nešto u privatnom životu što napravi prekretnicu i one pokrenu vlastiti biznis. To je već naša dokazana formula i takve povratne informacije dobivamo.

S druge strane one koje već jesu poduzetnice u tim intervjuima i pričama pronalaze snagu za dalje.

Zato smo ove godine odlučili pojačati inspiraciju na maksimum i odabrali smo najzanimljivije priče, poduzetnice koje su najčešće krenule od ničega i stvorile nešto, poduzetnice koje imaju ogromne životne izazove iz kojih izvlače inspiraciju za posao, one koje su tek na početku i one koje su u biznisu već godinama.

Pretvorili smo to sve u knjigu 50 poduzetnica koje nas inspiriraju, uz pomoć sponzora Privredne banke Zagreb i Nivee.

Mislim da bi ovu knjigu trebala imati svaka poduzetnica od samog početka i da bi ju trebala koristiti kao neku vrstu Biblije. Kad više ne znate kako i kuda, odete na onu stranicu gdje je ona poduzetnica koja vam je posebno draga i pročitate opet njenu priču ili sve redom od početka.

Kad pročitate njihove priče vaši izazovi činit će vam se smiješni i bezazleni, ili u najgorem slučaju “business as usual”.

Knjigu možete kupiti u našem webshopu

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bright Horizons srednja škola

Zagrebačka škola u kojoj njeguju mindfulness i holizam od jeseni otvara...

Međunarodna osnovna britanska škola Bright Horizons početkom ove školske godine u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila je desetu godišnjicu postojanja te je...
- Advertisment -