Inspirativna poduzetnica godine

Pobjednica

Josipa Maslać - Petričević

Osnivačica obrta Naftalina koji posluje već 35 godina u tekstilnoj industriji i jedan je od vodećih dobavljača korporativnog i industrijskog sektora u Hrvatskoj i šire.

Finalistice

Sandra Boljkovac Stojak

Osnivačica tvrtke Ciklopea koja je u 14 godina postala jedna od vodećih prevoditeljskih tvrtki u jugoistočnoj Europi.

Lana Janković Darapi i Ivana Janković Šafarić

Prije 7 godina preuzele su obiteljsku tvrtku Micro-link, koja je jedna od vodećih sistem integratora u području telekomunikacija.

Perspektivna poduzetnica godine

Pobjednica

Ana Fresl

Osnivačica tvrtke Projekt jednako razvoj koja je u 8 godina postala jedna od vodećih u Hrvatskoj u području savjetovanja, razvoja i provedbe projekata financiranih od strane EU te u području javne nabave.

Finalistica

Selma Smajić

Osnivačica tvrtke Ures, koja je u 24 godine zaokružila proizvodnju i prodaju cvijeća, hortikulturu, a razvija i inovativni koncept cvjećarstva Flores.

Mikro poduzetnica godine

Pobjednica

Anamarija Cicarelli

Osnivačica tvrtke Interligo koja se u 4 godine etabilirala kao vodeća tvrtka za razvoj i savjetovanje malih poduzetnika u turizmu.

Finalistica

Ana Keglović Horvat

Osnivačica tvrtke Lude ribe koja je u 5 godina postala prepoznatljiva agencija za digitalne komunikacije.

Startup poduzetnica godine

Pobjednica

Tihana Šmitran

Osnivačica kreativne agencije Amulet studio koja je jedna od rijetkih na tržištu sa vlastitom produkcijom, a kroz animacijski studio u Estoniji razvija projekte za globalno tržište.

Startup potencijal godine

Pobjednica

Danijela Balikić

U tri godine izgradila je tvrtku koja se bavi istraživanjem i proizvodnjom dodataka prehrani te razvojem aplikacije za njihovu personalizaciju uz visoku društvenu odgovornost.