Nagradni natječaj za Women in Adria članice – odgovorite točno na pitanje i osvojite 2 Olival čarobna suha ulja

Izlaganje kože na suncu donosi sa sobom određene benefite kao što je lijep i preplanuo ten, stvaranje vitamina D, ali za sobom povlači i isušivanje kože koju je stoga potrebno kontinuirano njegovati i hidratizirati.

Današnji trendovi u preparativnoj kozmetici stavljaju naglasak na uporabu suhih ulja koja imaju visoku učinkovitosti u obnovi hidrolipidne barijere kože što u konačnici rezultira njenim lijepim i njegovanim izgledom, pa nije ni čudno da su postala vrlo popularna.

Čarobna suha ulja u ritualima njege i ljepote

Prednosti suhih ulja su što ne ostavljaju masni trag, brzo se upijaju, duže se zadržavaju na površini kože,  teže se ispiru vodom i ne zatvaraju pore te ne stvaraju prištiće. Kod suhe kože ulje može biti i podloga za kremu, dok ih za  masnu kožu treba koristiti u manjoj količini te su pogodna i kod takvih stanja jer djeluju regenerirajuće i umiruju kožu.

Masnoj koži nedostaje elastičnosti, nešto je deblje strukture, te joj njega finim uljem u maloj količini sigurno doprinosi u svakodnevnoj njezi. Svakako treba naglasiti i da su pri nanošenju potrebne manje količine nego kod ostalih vrsta preparata, a mogu se koristiti na svim dijelovima tijela na kojima koristimo i kreme, kao i za njegu kose.

suha ulja

Suha ulja u svom sastavu najčešće imaju visokovrijedna prirodna ulja koja kožu hidratiziraju i povećavaju njenu elastičnost, a ukoliko preparat sadrži i visokovrijedno ulje smilja ima i prirodni anti age učinak. Čine ih kombinacije finih, brzoupijajućih prirodnih ulja u različitim omjerima u kojima prevladavaju esteri polinezasićenih masnih kiselina, prirodni tekući voskovi i trigliceridi.

„Da bi se postigao taj osjećaj „nemasnog ili suhog“  ulja upotrebljavaju se  ulja koja se brže upijaju u kožu, na granici su  voskova i ulja, kao što je npr. jojobino i makadamijino ulje.  Stoga se u izradi formulacije najčešće odabire  spektar najfinijih ulja koja sinergjski  djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite uz željeni brzoupijajući efekt. Jednom riječju, to su lipidi, odnosno masnoća neophodna u njezi kože izvana.“, rekla je magistra farmacije Vlasta Pojatina.

Olival kao vodeći proizvođač prirodne kozmetike prepoznao je visoke vrijednosti suhih ulja kreiravši dvije linije preparata na bazi kombinacije čistih, prirodnih ulja: čarobna suha ulja i ulja za ubrzano tamnjenje. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja koja sinergijski djeluju na elastičnost kože,  hrane ju i štite.

Nanose se laganom masažom ili utrljavanjem dok se ulje ne upije u kožu, a na kosu je dovoljno nanijeti samo  kap ili dvije uz ravnomjerno utrljavanje po cijeloj njenoj duljini. Za dodatni dašak glamura na koži uz ugodan parfemski miris i čudesno ljeto predlažemo Olival Čarobno ulje sa zlatnim česticama, koje osim spektra finih ulja sadrži i zlatne čestice za  blistavu i zlatnu boju.

suha_ulja1

Za članice Women in Adria pripremili smo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti Čarobno suho ulje i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama.

Sve što trebate je točno odgovoriti u komentaru ispod teksta na pitanje:

Koji se sve sastojci nalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja? 

Pobjednice ćemo objaviti na našem portalu, a pravila nagradnog natječaja možete vidjeti na linku.

Za više informacija posjetite www.olival.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

19 KOMENTARI

 1. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja.

 2. ČAROBNO SUHO ULJE-Čarobna kombinacija prirodnih sastojaka za kožu, pet prirodnih ulja (lješnjak,badem,jojoba,ruža i makadamija) koji čine kožu mekom i svilenkastom, a vrhove kose nahranjenim i zaštićenim. Suho ulje se u kožu upija u trenu te je ostavlja sasvim suhom, ali neodoljivo mekom i nježnom na dodir. Idelano je za njegu kože nakon sunčanja, ne samo zbog štetnih UV zraka već i zbog velikog gubitka vlage te ju u potpunosti hidratizira I vraća nježnost i mekoću.
  Olival čarobno suho ulje sa zlatnim česticama za tijelo , lice i kosu. čarobno zlatno ulje-kombinacija prirodnih sastojaka za kožu, pet prirodnih ulja (lješnjak,argan,jojoba,ruža i makadamija) koji čine kožu mekom i svilenkastom. U trenu se upija u kožu te je ostavlja sasvim suhom, ali neodoljivo mekom i nježnom na dodir. Svojim zlatnim sjajem ovo suho ulje daje koži nijansu tamniju boju te posebno naglašava preplanulost,a kosi naglašava sjaj.

 3. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja.

 4. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja

 5. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja.

 6. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja

 7. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja

 8. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja.

 9. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina pronalaze se u liniji Čarobnih suhih ulja!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više