Najoriginalniji pokloni koje možete nabaviti online: parcela na mjesecu, tečaj za pilota, najam Djedice i svašta još!

Pred nama je najljepše i najveselije doba godine – Božić. Ljubav i radost u srcu, pjesma i veselje na svakom uglu i naravno – darivanje osoba koje najviše volimo. Ove godine izbjegnite ogromne božićne gužve, potragu za parkingom i guranje u shopping centrima i iz omiljene pidžame i fotelje odaberite poklone za djecu, roditelje, poslovne partnere, supružnike. Najoriginalniji pokloni koje možete zamisliti možete i naći na jednom mjestu i to online! Iz udobnosti i topline vlastitog doma krenite u potragu.

Što žene vole?

Personalizirani poklon – onaj s porukom i slikom! Iskustveni – koji će pamtiti zauvijek. WOW – žele tu reakciju kada im uručite poklon. Najoriginalniji pokloni ponekad su oni najjednostavniji. S vinom nema greške. Ali ne bilo kakvo vino, nego Merry Kissmas personalizirano vino koje će joj garantirano izmamiti osmijeh na lice i prije kušanja.

Sve dame vole ogrlice, pa joj poklonite srebrnu ogrlicu s njenim imenom, s motivom srca, leptira, anđela, djeteline ili violinskog ključa. Ako ste joj barem jednom u životu obećali skinuti zvijezdu s neba, sad je pravo vrijeme. PokloniMe.hr ima i taj poklon, a zvijezdu na nebu možete nazvati imenom svoje voljene.

Poklonite opuštanje

Svojoj majci, ženi, sestri, šefici ili naj frendici poklonite kozmetički tretman od kojeg će se osjećati poput prave kraljice. S ovim WOW poklonom bit ćete heroj ne dana, nego godine! Niti jedna žena neće se buniti na opuštanje uz Masaža&Wellness poklon paket. Uživanje u saunama, fitnessu, izradi parfema, pa čak i šminkanju i frizuri. Sve što jednoj ženi treba da bude sretna i zado-VOLJENA.

Kad se navečer opušta uz šalicu čaja ili dobru knjigu, društvo joj možete praviti vi, ali i jastuk s 4 vaše slike i tekstom po želji. Ne zaboravite na slatkiše – personalizirana čokolada ili bombonijera s božićnom porukom? Izbor nije lak, ali je sladak.

najoriginalniji pokloni

Mislite da su muškarci komplicirani kad su u pitanju pokloni? Nisu uopće!

Znate li da voli čokoladu onda predlažemo personaliziranu čoksu s porukom, a oBORi me kutija za njegovo omiljeno vino uvijek je sjajan odabir. Postani pilot na jedan dan san je gotovo svakog muškarca. Darujte mu iskustvo koje će pamtiti cijeli život! Za prave avanturiste odaberite karting avanturu za 2 osobe ili mu dozvolite da bira sam i poklonite Adrenalin box s preko 80 iskustava. Za obaranje s nogu na prvi pogled na poklon, preporučujemo Parcelu na Mjesecu!

Personalizirani pokloni dragi su svima

Ovog Božića okitite svoj bor s prekrasnim kuglicama u koje možete staviti sliku mame, tate, seke, brata, bake, djeda ili psa.  Darujte najdražima slatkog i čokoladnog Djedicu Božićnjaka i sigurni smo da će se slatko nasmijati svom najslađem Božićnom poklonu.

Kugla sa srcima zagrijat će srca onih koji su ponekad daleko od vas, zahvaljujući posebnoj slici koju odlučite u nju staviti, a novogodišnje odluke ne trebate pamtiti, možete ih zapisati u sjajan personalizirani rokovnik.

Iznajmite Djedicu sa stogodišnjim iskustvom u razveseljavanju male i velike djece i budite sigurni da će i oni najskeptičniji konačno povjerovati da Djed Božićnjak zaista postoji. Rent a Djed Božićnjak – 40 minutni nastup u vašem domu!

Čarobna šalica sa skrivenom slikom i porukom zabavit će ga svaki puta iznova, a poklonite li mu snježnu kuglu s njegovom slikom, nećete sigurno pogriješiti. Najoriginalniji pokloni dolaze i u obliku personalizirane bajke u kojoj je vaše dijete glavni lik. Poklon koji će se svidjeti djeci svake dobi!

najoriginalniji pokloni

Najoriginalniji pokloni čekaju vas na PokloniMe.hr. Pronađite više od 1.000 originalnih božićnih poklona! I ne samo to – možete ih naručiti putem weba, maila ili Facebook stranice. Svaki poklon dolazi brižno upakiran u atraktivnoj i besplatnoj ambalaži. Neki darovi mogu se poslati i putem e-mail vaučera tako da ih u tren oka možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima.

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje, to su njihove božićne želje. Toplina u srcu neka vam sja, SRETAN BOŽIĆ želi vam PokloniMe ekipa!

Tekst i foto: PokloniMe

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -