Najveća edukativno-poslovna konferencija – Superprodavač 2016.!

Časopis Poslovni savjetnik, nositelj priznanja Superbrands Exclusive 2016. već sedmu godinu za redom u zagrebačkom hotelu Antunović, 17. i 18.11.2016. organizira najveću edukativno poslovnu konferenciju i dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine!

Edukativno-poslovna konferencija Superprodavač 2016

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Program konferencije možete vidjeti na linku. 

Razlikovati se – ključni je to pojam za svakog trgovca. A kako se pozitivno razlikovati u očima nikad educiranijih i zahtjevnijih kupaca objasnit će Danijel Bičanić objašnjavajući sudionicima principe i primjenu savjetodavne prodaje u maloprodaji. Kako izgraditi povjerenje, kako ući u ulogu savjetnika u kupovini i kako utjecati na krajnji izbor kupca.

Predavači su Danijel Bićanić, Sanja Gomuzak, Asja Lajtman, Petar Majstrović, Toni Babić, Željko Šundov, Tomislav Bekec, Mirela Španjol Marković, Saša Petar, Mladen Jančić, Davor Bilman, Branko Pavlović, Saša Karlovčan, Emil Pavić, Gordana Kadoić, Nikša Sviličić, Darko Balaš, Domagoj Lipošinović, Romeo Jerčić, Marija Novak Ištok, Matej Sakoman, Mario Pintar, Ivana Zvrko i Tihana Dragičević.

Ovako izgledaju konferencije u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik, za što smo višestruko nagrađivani u kategoriji najboljeg organizatora jednodnevnih konferencija i seminara:


Priuštite si dva dana edukacije i networkinga s kolegama iz prodajnog sektora, upoznajte potencijalne klijente, izbrusite svoje prodajne vještine i usvojite neke nove, naučite upravljati prodajom putem društvenih mreža i koristiti ih u svrhu samopromocije. Brojni praktični primjeri koje vam pripremaju naši predavači sigurno će rezultirati boljim prodajnim rezultatima.

Cijena jedne kotizacije za oba dana iznosi 1.490,00 kn + 25% PDV (ukupno 1.862,50), a popuste odobravamo za rane prijave i veći broj polaznika!

Zahvaljujemo cijenjenim sponzorima Coca-Cola Hrvatska i SID Prva kreditna zavarovalnica.

Medijski pokrovitelji konferencije su Posao.hr, Profitiraj.hr,E-Istra, E-Kvarner, Propisi.hr, Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup), Progressive, She.hr, Women in Adria, InStore, Kreativna vjeverica, Professional, Zagreb.hr, ICT Business i Meteo info.

Posebno se zahvaljujemo partnerima projekta tvrtki Heraklea d.o.o. te Mariu Valentiću, fitness treneru i promotoru zdravog načina života.

Više informacija možete dobiti na tel. 01/49 21 742 i 01/49 21 737.

Prijaviti se možete na navednim brojevima telefona ili svoju prijavu pošaljite na [email protected]

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...