Najzdravija novogodišnja odluka uključuje holistički pristup i postepene promjene

Koja god bila vaša novogodišnja odluka ili odluke, sada je vrijeme da ih donesete, ukoliko već niste. Vrlo česte su odluke da ćemo: skinuti koji višak kilogram, „isklesati“ novu figuru, započeti vježbanje i biti u dobroj kondiciji. Svi želimo biti zdraviji i vitalnijeg tijela i jednostavno posvetiti sebi više vremena. Nakon početnog entuzijazma, nedostatka potpore u odluci, ili možda znanja kako bih ste usvojili promjenu u prihvaćanju boljih navika za zdravlje i vitalnost  mnogi od nas vraćaju se na „stari put“  i brojimo još jedan loš pokušaj.

Korak po korak do promjena

Ali neuspjela novogodišnja odluka ne mora biti vaša priča. U Centru fizikalne medicine i vitalnosti svakodnevno (korak po korak) već više od 10 godina uspješno se bave usvajanjem zdravih navika i povećanje kvalitete života mnogih na temu: znanjem o pokretu tijela, , nutricionističko savjetovanje i akupunktura te tjelovježbe i relaksacija kroz različiti tip masaža. Stručnjaci su se u Centru udružili kako bi vam dali vrhunsku kvalitetu rješavanje problematike holističkim pristupom. Taj pristup obuhavaća teme mišićno koštanog sustava, tj. zdravlja i vitalnosti tijela.

novogodišnja odluka

Važna je primjena znanja o pokretu tijela kroz program izrađen za svakog  klijenta ponaosob. Program se sastoji od seta individualnih treninga s fizioterapeutom, program koji je namijenjen svakom neovisno o starosnoj dobi i trenutnoj kondiciji tijela. Posebno se preporučuje osobama koje veliki dio dana provode sjedeći. Već nakon prvog seta od 10 treninga (svaki po 30 minuta) brzo ćete uočiti promjene tijela:  poboljšano disanja, povećanje kondicije i  jačanje stabilizacije tijela i mišićne muskulature.

Pristup prilagođen vašim potrebama

Nutricionističko savjetovanje i izrada osobnog jelovnika te praćenje promjena kroz proces usvajanja novih prehrambenih navika, bez gladovanja su sigurna dugotrajna promjena ka zdravlju i vitalnosti tijela. Zadovoljstvo s novim izgledom vlastitog tijela je također dodatni rezultat. Poboljšanje protoka energije i vibracije  tijela možete uravnotežiti kroz akupunkturne tretmane.

Vrhunska dijagnostika i cjeloviti (holistički) pristup daje najbolje rezultate zdravlju i vitalnosti tijela kako bi novogodišnja odluka bila ostvarena i dugoročno uspješna. Tu smo za vas! Obratite nam se s povjerenjem.

Odlučite se da vaši putevi zdravlja i vitalnosti vode u Centar fizikalne medicine i vitalnosti.

Tekst i foto: Marija Koprtla, Centar fizikalne medicine i vitalnosti

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...