Kako je Grama-med prerastao u Centar fizikalne medicine i vitalnosti

Korak po korak već deset godina doktorica fizikalne medicine Branimira Pašalić  zajedno korača sa svojim pacijentima, u suradnji s vrhunskim timom  liječnika, terapeuta i trenera, ka maksimalnom poboljšanju i očuvanju njihovog zdravlja zbog čega je ordinacija Grama-med danas prepoznatljiv Centar fizikalne medicine i vitalnosti.

Centar fizikalne medicine i vitalnosti

Ujedinjenje znanja doktora specijalista fizikalne medicine kroz specijalističke preglede: fizijatra, ortopeda, specijalistički pregled fizikalne medicine i neuromotorne rehabilitacije je potvrda kvalitetne dijagnostike i terapije što potvrđuje desetogodišnja uspješna “praksa” ordinacije.

Provođenje fizikalnih terapija kao što su elektroterapije, terapija ultrazvukom i laserom kao i magnetoterapija, te krio/termo terapija ili terapija Bioptron lampom, kao i terapija Bellove Kljenuti dio su svakodnevnih tretmana pacijentima i klijentima Centra.

Centar fizikalne medicine i vitalnosti

Stalnim stručnim usavršavanje tima u Centru ističe se poseban naglasak na vježbe po metodi Katarina Schroth, DNS, Kaltenborn Evjenth, Bowen te osteopatske tehnike kao i razvojna individualna gimnastika, gdje terapeuti posebnim terapijama pomažu kako odraslim pacijentima tako i najmlađima: djeci u razvoju i bebama, na što su u ordinaciji dr. Pašalić svi posebno ponosni.

Holističkim pristupom na tematiku tijela i pokreta Centar je jedinstveno spojio medicinski Istok i Zapad – osim kineziterapijom (mediataping/kinesiotape), tu su  medicinska gimnastika i medicinska masaža te ručna limfna drenaža “došle ruku pod ruku”  s tehnikom Dry needling i tradicionalnom Tajladskom masažom, kao i grupna gimnastika i joga.

Novitet u Centru je  jedinstveni  znanstveno holistički pristup zdravoj prehrani i dodacima prehrani kroz individualno savjetovanje i edukaciju, izradu jelovnika diplomiranog biologa i analitičara prehrane, jednog od rijetkih stručnjaka koja se bavi nutritivnom genetikom na ovim prostorima.

Centar fizikalne medicine i vitalnosti

Svi znamo da je za najbolje rezultate u vježbanju potreban i kvalitetan odmor tako da Masaža aroma uljima, te antistres special masaža koju možete rezervirati kroz ”poklon bon” svojim najdražima je odlična relaksacija  u Centru fizikalne medicine i vitalnosti za kraj svakog radnog dana.

Sve WiA članice imaju 10 % popusta na tretmane prema izboru (stretch tretman, relax masaža, UZV opuštanje mišića, wellness magnet i/ili  parafinsko opuštanje šaka).

Foto: Marija Koprtla

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više