Ne znate kamo za vikend? Evo naših prijedloga

Ako još niste sigurni kako biste proveli ovaj vikend, ne brinite jer smo mi pronašli nekoliko prijedloga za vas.

Bez obzira želite li vikend provesti s djecom ili bez djece, uz kazališnu predstavu, kulturna događanja ili neki koncert, ili pak želite na neko sportsko događanje, za svakog na području Zagreba smo pronašli nešto.

Vikend prijedlozi za cijelu obitelj

Želite li negdje provesti cijeli dan i pritom se odlično zabaviti, manifestacija Srednjovjekovni dani na Medvednici  je idealno mjesto za to. Program će trajati u  subotu i nedjelju od 12 do 20 sati, a posjetitelji će moći uživati u srednjovjekovnom sajmu, viteškom turniru, ili pak gledati srednjovjekovne plesove kao i sudjelovati u streličarskim radionicama. Cijena iznosi 20 kuna, a za djecu do sedam godina uz pratnju roditelja je ulaz besplatan.

Mali mjuzikl Ježeva kućica Kazališta Smješko održat će se u subotu u 17 sati u Narodnom sveučilištu Sesvete, a cijena je 25 kuna.

Znanstveni piknik, koji je namijenjen svima – od 3 do 93 godine s ciljem kako bi pokazali koliko je znanost zabavna, održat će se u Jadran filmu od petka do nedjelje u razdoblju od 10 do 17 sati, po cijeni obiteljske ulaznice od 25 kuna.

Helen Doron Family Day nudi pregršt  zabavnih sadržaja za cijelu obitelj –  igre crne kraljice, gumi – gumija, graničara, skakanja u vrećama, potezanja užeta i slično, a usput će svi posjetiteli moći sudjelovati na besplatnim oglednim satovima engleskog jezika po Helen Doron metodi, ali i informirati se o tečajevima, načinu rada i upisima. Dođite na Bundek u subotu od 10 do 18 sati.

2. pokal Zagreba u društvenoj igri Čovječe ne ljuti se, igre koju zna svatko održat će se u subotu na vidikovcu Zagreb Eye, od 10 sati. Za sudjelovanje je potrebno samo kupiti ulaznicu na dan natjecanja.

Vikend prijedlozi za odrasle

I za odrasle smo pronašli nekoliko događanja. Danas se otvara izložba „Poletove fotografije u originalu“ u Radničkoj galeriji. Izložba će trajati do 21. listopada, a posjetitelji će imati prilike vidjeti  fotografije kultnog časopisa Polet koji je izlazio  u razdoblju od 1976. do 1990. godine.

Na Trgu Josipa Jurja Strossmayera još uvijek traje Zagreb Burger Festival, pa svi koji dosad nisu stigli, još uvijek imaju prilike jer festival traje do nedjelje.

U nedjelju dođite na Cogito Coffee Brunch, gdje ćete uz slasne brunch zalogaje, moći konzumirati i espresso tasting, blend i single origin, Chemex filter i Affogato desert.

Možda najbolji način da se opustite za vikend i riješite se stresa je smijeh. Zato i Studio smijeha od petka do nedjelje nudi odličan program. Petak je rezerviran za Crni humor, a nastupaju  Joža Vrban,  Marko Dejanović, Ivica Lazaneo, Saša Turković i voditelj večeri Josip Škiljo.

U subotu je na rasporedu “For a Limited Time Only” – Dana Alexander comedy show, a u nedjelju NOS ZA ŠTOS Tihomir Paravina rođendanski stand up comedy show. Cijena svih karata je 40 kuna.

Nadamo se da smo vam barem malo olakšali izbor i da ćete se pronaći u nekom od događanja. I uživati!

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

strateški poslovni dizajn

Razvijte poslovanje kroz strateški poslovni dizajn

Upoznati ste s različitim metodologijama i alatima i još uvijek se pitate kako stvoriti uspješne poslovne transformacije dizajnom usmjerenim na krajnjeg...