Uskoro besplatna NeuroLeadership radionica koja će vam pomoći saznati kako ostvariti željeni utjecaj i postati lider vlastitog života

Imate viziju i želite pokrenuti pozitivne promjene u svojoj okolini? Svjesni ste da jedino kvalitetnom suradnjom s drugima možete kreirati pravu vrijednost, ostvariti ciljeve i osjećati se zadovoljno? Tražite način kako preuzeti inicijativu u svojoj karijeri, ali i živjeti svrhovitim i ispunjenim životom? Iskoristite priliku i dođite u četvrtak, 6. lipnja u 17 sati u Hotel International na besplatnu dvosatnu radionicu o NeuroLeadershipu te iz prve ruke upoznajte Ramiro Leadership NLP Academy, program koji je u zadnjih 10 godina promijenio mnoge živote.

Izazovi suvremene žene

Danas živimo u izazovnom periodu u kojem suvremena žena ima mnoštvo uloga. Majka, supruga, kćer, sestra, poslovna žena, menadžerica, poduzetnica i prijateljica samo su neke od onih koje spremno preuzimate na sebe i odgovorno ispunjavate. Pritom si nerijetko postavljate visoke ciljeve i bez ustezanja preuzimate sve zadatke, osjećajući to vlastitom odgovornošću, ali i znajući da ste na taj način sigurne u dobar rezultat. No, koliko često se jednako odgovorno postavljate prema sebi i vlastitim potrebama? Koliko se uspješno uspijevate zauzeti za sebe? Jeste li spremne preuzeti inicijativu i ostvariti utjecaj?  

Svijest o potrebi za promjenom

Među ženama sve je glasnija ideja da u sebi nose snažan potencijal i da život može biti bolji, lakši, uspješniji, kvalitetniji. Imate svijest o tome da je promjena potrebna, ali i želju da budete njeni pokretači, kako unutar sebe, tako i kod drugih. Jedino pitanje je – kako?

Pravi utjecaj, ali i osobno zadovoljstvo, mogući su jedino kada:

  • unutar sebe znamo kuda idemo i što nam je važno
  • imamo sposobnost ostvarivati odnose ispunjene poštivanjem i povjerenjem
  • znamo kako motivirati tim ljudi da zajednički krene u ostvarivanje željenih ciljeva, neovisno nalazimo li se u ulozi majke, supruge, menadžerice, voditeljice ili članice tima

Sva tri puta ispunjena su mnogim zamkama i dilemama. No, jednom kada ih naučimo savladati, otvara se beskrajan prostor mogućnosti.

NeuroLeadership kao odgovor

NeuroLeadership je suvremena disciplina koja spaja spoznaje iz neuroznanosti i psihologije s uspješnim vodstvom. Kroz upoznavanje ograničenja kojih trebamo biti svjesni, ali i mogućnosti koje imamo na raspolaganju, daje jasne odgovore kako biti lider svog života i kreirati dodanu vrijednost u svim našim životnim i poslovnim ulogama.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i saznajte što vam neuroznanstvena istraživanja i najnoviji svjetski trendovi iz područja leadershipa mogu ponuditi. Preuzmite inicijativu, ostvarite utjecaj i živite životom kakvog zaslužujete.
S obzirom na ograničen broj sudionika i velik interes, požurite s prijavama i osigurajte svoje mjesto!

Sve WiA članice ostvaruju popust od 10 posto na sudjelovanje u Ramiro Leadership NLP Academy

Foto: Ramiro

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više