O čemu razmišljanju žene tijekom napornih treninga?

Najnovija Nikeova kampanja #betterforit motivira žene diljem svijeta da budu još bolje. Kroz brojne usluge i inovacije u proizvodima te inspirativne poruke najboljih sportašica današnjice, Nike motivira žene da svakodnevno pomiču granice i ostvaruju svoje ciljeve.

Najveća kampanja za žene do sada

O čemu razmišljate tijekom najnapornijih treninga?

  • „Zašto je ovdje toliko ogledala???“
  • „Ove dvije ispred mene su modeli. Sto posto.“
  • „Nema šanse… Ne mogu ja ovo.“

Zvuči poznato?

Brojne žene diljem svijeta svakodnevno se susreću s brojnim nesigurnostima i pitanjima, a posebno tijekom napornih treninga. Svaka od njih ima neki svoj cilj – oblikovanje tijela, mršavljenje ili, jednostavno, testiranje vlastite volje i snage. Na putu do tog cilja potrebno je puno napora, predanosti i motivacije. Mnoge su, usred najvećih napora, nerijetko bile na rubu odustajanja, no kad izdrže i dođu do kraja, osjećaj je neprocjenjiv.

Upravo je to poruka koju Nike želi istaknuti u svojoj najnovijoj kampanji #betterforit koja je predstavljena i u najnovijem inspirativnom videu gdje su kroz savršen spoj emocija i humora prikazana razmišljanja žena dok mukotrpno vježbaju. To je ujedno i dosad najveća Nikeova inicijativa za žene kojom će ovaj kultni brand inspirirati žene diljem svijeta – da završe utrku, da odrade posljednju vježbu i da svakodnevno teže isprobavanju novih stvari.

#betterforit je puno više od samog hashtaga.  To je poziv ženama diljem svijeta da promiču fitness i sport te da međusobno dijele svoja iskustva o tome. Nike poziva žene da postave nove ciljeve i bore se da budu još bolje.

Sve žene imaju svoje ciljeve, a upravo je Nike veza između njih i tih ciljeva. U sklopu kampanje #betterforit bit će predstavljena i serija kratkih filmova koji s pravom dozom emocija i humora prikazuju žene tijekom različitih treninga.

Nike-0

Kratki filmovi donose i izjave i razmišljanja vrhunskih sportašica, među kojima je i četverostruka olimpijska pobjednica Allyson Felix.

„Kao sportašice, uvijek želimo da se stvari dogode odmah“, govori Allyson, ističući kako gotovo sve sportašice ulažu golemi napor za ostvarenje cilja i žele što prije vidjeti konkretne rezultate. No, zapravo je najvažnije, ističe Allyson,  kako gledamo na cjelokupni put koji nas vodi do zacrtanog cilja.

„Put do cilja nam mora predstavljati zadovoljstvo sam po sebi, bez obzira na uspone ili padove. I upravo to ga čini vrijednim.“, zaključuje Allyson Felix.

Dobivši ime po grčkoj božici pobjede, Nike je već više od 40 godina posvećen ženama za koje neprestano osmišlja nove proizvode i usluge koji će savršeno odgovarati i najzahtjevnijim njihovim željama i  potrebama. A pritom je i njihov najveći motivator pa tako u najnovijoj kampanji #betterforit svim ženama poručuje:

Ako ste dovoljno hrabre da pokušate nešto, onda ste dovoljno snažne da to i dovršite.

Foto: Nike

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više