Nutricionistica osmislila petodnevni detoks program

Detoksifikacija organizma od teške hrane povremeno je potrebna svima, bez obzira želite li izgubiti kilograme ili ne. A kad je bolje vrijeme za detoks od prvog pravog ljetnog mjeseca, srpnja?

Povezano:

Detoks program Jedem doma temelji se na petodnevnom planu prehrane s tri biljna obroka dnevno, a plan je osmišljen tako da u sebi uključuje i intervalni post. To znači da u danu jedete tri obroka od 10 do 18 sati, a ostatak dana i noći ne konzumirate hranu. Program je osmislila dipl.ing. prehrambene tehnologije Alma Bunić, koja ima dugogodišnje iskustvo u nutricionizmu, fitoterapiji, biorezonanci i kvantnoj medicini.

Sva su jela biljna, bez namirnica životinjskog podrijetla. Ne sadrže gluten, laktozu niti dodane šećere. Bit će tu smoothieja, složenaca, variva, salata, uglavnom na bazi povrća i sjemenki. Budući da izvedbu potpisujemo mi u Jedem doma, možete biti sigurni da će jela biti ne samo zdrava nego i ukusna.

Detoks program

Što dobivate?

U jednom paketu dobit ćete plan prehrane i upute za sljedećih pet dana, kao i već pripremljena tri obroka za svaki od tih pet dana. Idealan dnevni raspored obroka, kako bi se postigao efekt intervalnog posta, jest: 

  • Doručak u 10 sati
  • Ručak u 14 sati
  • Večera u 18 sati

Petodnevni detoks programi bit će dostupni za dostavu od ponedjeljka 29.6., ali dostavljat ćemo ih svaki dan nakon toga. Program možete započeti bilo koji dan u tjednu, provodeći ga sljedećih pet dana. Sva su jela u praktičnim pakiranjima koje možete ponijeti na posao, u park, na plažu ili ih, dakako, pojesti kod kuće. Nikad se nije bilo ukusnije doći u top formu!

Foto: Studio7

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -