Ortodoncija Čala objašnjava kako u zreloj dobi riješiti probleme sa zubima

Ortodoncija Čala smještena je u samom središtu Šibenika te pruža najbolju ortodontsku uslugu djeci i odraslima. “Neprestano pratimo razvoj ortodontske znanosti, materijala i tehnologija o čemu se kontinuirano educiramo na domaćim i stranim programima usavršavanja. Razvojem privatnih ordinacija i entuzijazmom pojedinaca, uz edukaciju u inozemstvu, naša fiksna ortodoncija ulazi u malobrojne ordinacije.” naglašavaju iz Ortodoncije Čala. Ističu se i po radu s odraslim pacijentima koji su sve češći u suvremenim ortodontskim ordinacijama jer im njega nije pružena u djetinjstvu.  

Ženski kolektiv za zavidan osmijeh 

Voditelj tima Ortodoncije Čala je Luka Čala, dr.dent.med. spec.ortodoncije od 2008. te osnivač i vlasnik Ortodoncije Čala. Tim Ortodoncije Čala čine i 4 asistentice; Marinela, Anita, Kristina i Matea koje uspješno obavljaju svoj posao i redovito educiraju pacijente o pravilnom izvođenju oralne higijene kojoj pridaju puno pažnje. Odnedavno se timu priključila i doktorica dentalne medicine Denis Čulina Brković. Zvanje je stekla na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2014., a ove godine upisala je i program cijeloživotnog obrazovanja Estetska nekirurška medicina na istom fakultetu. Doktoricu Čulina Brković imati ćete priliku poslušati na Health & Wellness Day-u u Šibeniku, gdje će održati predavanje na temu “Kako poboljšati oralno zdravlje u srednjoj životnoj dobi?” 


Pročitajte više: Kako održavati dobru higijenu zubi i desni?


Digitalni protokoli rada 

U Ortodonciji Čala nude se usluge postavljanja fiksnih zubnih aparatića u estetske i zdravstvene svrhe (parodontozni zubi), kao i sve vrste stomatoloških, protetskih i implanto-protetskih usluga.

Ortodoncija Čala1

Ističu novitete u ordinaciji, poput digitalnih protokola rada što bi značilo zamjena klasičnih metoda otiskivanja i registracije međučeljusnih odnosa sa intraoralnim skeniranjem. 


Pročitajte više: Wellness Break u Amadria Park hotelima u Šibeniku – naša destinacija prvog ovosezonskog Health & Wellness Daya


Ortodoncija Čala dolazi na H&W Day u Šibeniku 

Doktorica Čulina Brković će sudionicama približiti struku ortodoncije i vrste terapija za pojedine probleme, a prisutne će imati priliku postaviti pitanja koja ih zanimaju, s individualnim problemima ili radoznalošću. Uz predavanje očekuje nas prikaz aparatića, ali i iznenađenja u obliku poklon bona te besplatnih stručnih savjetovanja i pregleda! 

Ortodoncija Čala se nalazi u samom centru Šibenika na adresi Eugena Kvaternika 12, a buduće pacijentice mogu ih kontaktirati i putem maila [email protected] ili putem telefona 022/339-314 i mob 098/525143. 

Uz to, sudionice Health & Wellness Daya u Šibeniku ponudit će se posebne pogodnosti i imati će mogućnost postaviti sva pitanja doktorici Denis Čulina Brković, a što nisu imale priliku pitati stručnjaka u ortodonciji i estetskoj nekirurškoj medicini. Ortodoncija Čulina imati će svoj pult u dvorani Amadria Park hotela Ivan, a prijaviti se možete ovdje. Vidimo se u Šibeniku!  

Foto: Ortodoncija Čala

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -