Otvorene prijave za Nagrade najboljim poduzetnicama

Nagrade koje najboljim hrvatskim poduzetnicama uručuje mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria, dodijelit će se treći put, ove godine pod generalnim sponzorstvom Raiffeisen Bank. Svečanost dodjele nagrada održat će se sredinom studenoga u Zagrebu u povodu Svjetskog dana poduzetnica.

Nagrade najboljim hrvatskim poduzetnicama za 2017. godinu

Vrhunac je to projekta kojim se promiče vrijednost ženskog poduzetništva za hrvatsko gospodarstvo, ali i društvo u cjelini.

„Iz godine u godinu oduševljava nas koliko u Hrvatskoj ima uspješnih, no samozatajnih poduzetnica. Neke nas bez daha ostave svojom inovativnošću, druge činjenicom da već niz godina zapošljavaju desetke ljudi… Najbolji su to smjerokazi onima koji u svojem poduzetničkom pothvatu žele biti još bolji, a onima koji o poduzetništvu tek razmišljaju, te su stvarne priče vrelo nadahnuća“, kazala je osnivačica mreže Women in Adria Ivana Matić.

„Prema posljednjim podacima, približno 30 posto malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj u vlasništvu je žena. Nova era brze razmjene informacija i digitalizacije traži vještine koje su snažno razvijene kod žena, ponajprije njegovanje međuljudskih odnosa i komunikacije, strast i emocije u bavljenju poslom, taktično preuzimanje rizika, sagledavanje šire slike i nadasve poticanje suradnje. Sve te vještine možemo sagledati kroz kategorije nagrada najboljim poduzetnicama mreže Women in Adria“, izjavio je prilikom otvorenja prijava za nagrade najboljim poduzetnicama Michael Müller, predsjednik Uprave RBA.

Nagrade najboljim poduzetnicama

Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Start-up poduzetnica godine, Mikro poduzetnica godine, Perspektivna poduzetnica godine i Inspirativna poduzetnica godine. Prva je kategorija namijenjena poduzetnicama čija je tvrtka mlađa od pet godina, druga je za one koje zapošljavaju do pet ljudi, a treća za one koje imaju veći broj zaposlenih. Nagradu Inspirativna poduzetnica godine može primiti žena iza koje je pet godina vođenja vlastite tvrtke s najmanje pet zaposlenih, a koja bilježi kontinuirani rast poslovanja.

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama primaju se do 15. listopada.

Zlatni su sponzori dodjele nagrada Grad Zagreb i Toyota, a brončani sponzori su Kreator TV i Raiffeisen Leasing. Partneri projekta su Crowe Horwath i Fininfo.

Poveznica na internetsku stranicu za prijave poduzetnica:

http://www.womeninadria.com/projekt/nagrade-najboljim-poduzetnicama-2017/

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

direktorica aura

Osnivačica Aure: “Ukus menadžmenta nije bitan, pratite trendove”

Beograđanka Mila Litvinjenko direktorica je Aure – brenda dekorativne kozmetike koji zbog visoke kvalitete i pristupačne cijene osvaja ljubiteljice šminke u...