Pink na dodjeli MTV nagrada održala emotivan govor posvećen šestogodišnjoj kćeri i rasplakala publiku

U nedjelju je u Los Angelesu održana dodjela glazbenih nagrada MTV Video Music Awards, a nagradu za životno djelo dobila je pjevačica Pink.

U svom se kratkom govoru sa snažnom porukom, dotaknula prihvaćanja svoga tijela i mnogima izmamila suze na oči.

Emotivan govor pjevačice Pink

Govor je posvetila svojoj šestogodišnjoj kćeri Willow, a ispričala je s kakvim se izazovima njeno dijete susrelo.

Jednom prilikom Willow joj je rekla da je ona najružnija djevojčica koju zna i da izgleda kao neki dječak s dugom kosom. Pink joj tada nije ništa odgovorila, već joj je pripremila PowerPoint prezentaciju s androginističkim osobama kao što su bili George Michael, Michael Jackson, Janis Joplin.. Htjela joj je pokazati kako su oni živjeli svoju istinu i inspirirali druge.

Također, pitala je kćer što misli o majčinom izgledu, na što joj je kćer odgovorila da je predivna.

„Kad me ljudi ismijavaju, to je ono što koriste protiv mene – kažu da izgledam kao muškarac ili da sam previše muškobanjasta ili otvorena. Vidiš li, raste li mi kosa? Vidiš li da mijenjam svoje tijelo zbog toga?“, upitala ju je.

“I zato, djevojčice, ne mijenjamo se. Uzmemo kamen i napravimo biser. Pomažemo drugim ljudima da se promijene, kako bi vidjeli sve vrste ljepote“,nastavila je.

Pink je istaknula i kako se zahvaljuje svim umjetnicima prisutnima u Los Angelesu, jer postoji toliko inspiracije u njima. I za kraj se još jednom obratila svojoj kćeri koja ju je pratila iz publike i poručila joj da je predivna i da je voli.

 

Da djeca trebaju cijeniti svoj osobni karakter i snagu više od društveno uspostavljenih normi, pokazala je nedavno i jedna fotografkinja. Njeno ime je Kate T. Parker i zbog svojih se kćeri odlučila suprotstaviti tim stereotipima koji djevojčice dovode do niskog samopouzdanja. Fotografijama u kojima je snimala svoje kćeri u igrama i aktivnostima s prijateljicama uspjela je postići da one budu snažne, pune samopouzdanja i da vole biti to što jesu, a ne ono što im drugi nameću.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...