Poduzetnica koja pomaže parovima da ostanu sretni u svojim vezama

Kristen Manier autorica je bloga Orlando Date Night Guide i knjige Great Dates Orlando u kojima savjetuje parovima kako da ostanu sretni u svojim vezama. U svom blogu tako piše o idejama za odlazak na date night.

I sama Manier to prakticira i već 12 godina odlazi barem jednom tjedno sa svojim suprugom na date night, bez obzira bilo to gledanje televizije kod kuće ili odlazak na sladoled. Smatra kako je to važno za održavanje sretne veze.

Odlazak na date night važan za održavanje sretne veze

Na ovu ideju je došla 2007., kada je objavila knjigu koja je kasnije prerasla u newsletter, a godinu dana kasnije i u web stranicu Orlando Date Night Guide, koju sada mjesečno posjeti 50 000 jedinstvenih posjetitelja, a uz to ima više od 40 000 fanova na društvenim mrežama, 12 000 e-mail pretplatnika i više od 1,6 milijuna pregleda stranica na godišnjoj razini, piše portal Bizwoman.

Iako već 10 godina piše o istoj stvari, smatra kako ta tema nikad ne zastarjeva. U njenom timu nalazi se 6 redovitih suradnika te specijalist za društvene mreže, plus osoba zadužena za web prodaju.

Pokrenula je i Do Good Date Night, u kojem se parovi mogu zabaviti i provesti kvalitetno vrijeme zajedno, a istovremeno volontirati i podijeliti svoja iskustva unutar zajednice, a u tom projektu joj pomaže i šest neprofitnih organizacija.

Vruća tema u njenoj industriji je ekonomska iskustva, rekla je Manier. Ljudi bi voljeli svoj novac uložiti u jedinstveno iskustvo kako bi zaista mogli biti sretni i uživati u životu. I zato vole otići na mjesta kao što su food tours ili escape rooms.

Premda ovo što radi ne spada u ozbiljno novinarstvo i teme koje obrađuju nisu istraživačke, no svakako su priče inspirativne i pomažu parovima da više ulažu u svoje odnose. A i to je iznimno važno. Sretan par čini i sretnu obitelj, a i sretnu zajednicu.

Za uspjeh je potrebno da smo sami svoji najveći fanovi

Iako je bilo dana kad je sumnjala u to što radi i kad bi sabotirala danima svoj posao, no sada je svjesna da kako bi bila uspješna, sama mora vjerovati u to što radi i biti svoj najveći fan. Naravno, da se može dogoditi neka pogreška, koju treba prihvatiti, no svjesna je da ne smije sumnjati u sebe.

„Za mene je dobar dan kad mogu pogledati na svoju web stranicu i kad sam zaista ponosna zbog onoga što objavljujemo tamo“, zaključila je Manier.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

prijave najbolje poduzetnice 2023

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama 2023. su otvorene – evo kako...

Već godinama u Women in Adria organiziramo natječaj za najbolje poduzetnice u Hrvatskoj. Cilj dodjele ovih nagrada je poticanje ženskog poduzetništva,...