Poklonite originalni dar uz šarene i razigrane dječje ruksake

Dječji ruksaci neograničeni su izvor inspiracije. Oblici, veličine, boje, detalji… mogu se slagati u gotovo neograničenom broju kombinacija. Pronaći onu pravu, jedinstvenu kombinaciju, nije uvijek lagani zadatak, ali osmjeh i zadovoljstvo na dječjem licu najveća su nagrada za uloženi rad i trud.

Šareni i razigrani dječji ruksaci

Kada sam krenula s dizajniranjem ruksaka za malene princeze, željela sam postići savršeni spoj lijepog i funkcionalnog. Ono što je nama ‘velikima’ lijepo i funkcionalno ne mora nužno biti i djeci.

dječji ruksaci

Danas klinci od najranijih dana stvaraju neke svoje trendove. Sveprisutnost interneta otvorila im je mogućnost da vide što vole i nose njihovi vršnjaci iz svih krajeva kugle zemaljske. Da biste prodrli u njihov svijet želja i razmišljanja, morate probuditi dijete koje čuči u vama samima.

dječji ruksaci

Tako sam i ja dopustila da dijete u meni, ona mlada i zaigrana Čarapica, započne s dizajniranjem dječjih ruksaka. Ideje su jednostavno počele dolaziti same od sebe. Lavići i ovčice, suncokreti i srca, sove i lisice… osvojile su srca najmlađih. I nikako ne smijem zaboraviti mace. Ah te mace… U kojem god obliku ih stavila na ruksak, svojim zagonetnim velikim očima, zavrnutim brkom i zaigranim repom, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

dječji ruksaci

Dječje ruksake ne krasi samo lijep i unikatni dizajn već i njihova praktičnost. U prostranoj unutrašnjosti dovoljno je mjesta da vaše djevojčice stave sve što im je potrebno kada odlaze na satove stranog jezika, u školu baleta, sportski trening ili na bilo koju drugu izvannastavnu aktivnost.

Šareni i razigrani ruksaci idealan su poklon kojim možete razveseliti svoje najmlađe. Želite li od srca pokloniti nešto drugačije, nešto originalno, poklonite originalni dječji ruksak!

dječji ruksaci

Autorica: Anica Čarapić / Čarapica

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...