Prekrasan i praktičan bubamara ruksak za slobodno vrijeme

Torbice i ruksaci vjerojatno su najvažniji dijelovi ženskog accessoriesa. Pronaći izgled, oblik, veličinu, detalje, koji će ženama biti neodoljivi, a samim time takva torbica ili ruksak postati predmet kojeg moraju obavezno imati uz sebe, nije nimalo lagani zadatak.

Bubamara ruksak – za mame s malom djecom

Kada sam 2012. godine započela ručno izrađivati ženske torbice, trebalo mi je dugo vremena da pronađem savršenu kombinaciju, da napravim onu jednu – jedinstvenu torbicu. U početku sam dosta lutala, iskušavala razne kombinacije i iako su sve naišle na odobravanje klijentica, niti jedna nije izazvala onaj toliko željeni Wow učinak. Sve dok nisam počela raditi torbice u obliku životinja!

Bubamara_ruksak5

Moje bubamare, vjeverice, lisice i pande brzo su pronašle put do žena. Narudžbe su se samo redale. Znajući da su torbice ženama itekako važne, uvijek sam slušala i prihvaćala njihove želje i zamolbe. Neke žene željele su torbu većih dimenzija, nekima su najvažnije bile boje, dok su neke pažnju obraćale na njezinu funkcionalnost…

Sve češće dobivala sam upite da li mogu napraviti i ruksak s istim motivima. Moj odgovor odmah je bio: Naravno da mogu! Na moje oduševljenje i ruksaci su vrlo brzo osvojili simpatije žena. Posebno to vrijedi za bubamara ruksak, koji je u posljednje četiri godine postao moja najpopularniji i najprodavaniji artikl.

Bubamara_ruksak2

“Ruksak je predobar! Prezadovoljna sam! Napokon imam ruksak koji je istovremeno prekrasan i funkcionalan!”, samo su neki od komentara koji primam gotovo svakodnevno. Bubamara ruksak u visini ima 34 centimetara, u širini 42, a u dubinu 24. Zbog svoje prostranosti izuzetno je praktičan za mame s malom djecom jer u njega stane sve što vam je potrebno za njegu i igru s vašim mališanima kada boravite izvan svojih domova.

Kada se vratite s posla i u stranu odložite poslovne torbe, bubamara ruksak postaje vjerni pratitelj svake žene i djevojke u njezino slobodno vrijeme, na izletu ili rekreaciji, ali jednako tako i u školi ili pak na fakultetskim predavanjima… Dovoljno je jako malo da se na prvu zaljubite u neodoljivu bubamaru. Uostalom, tko na prvi pogled na bubamaru ne dobije želju prebrojiti njezine crne točkice.

Bubamara_ruksak3

Autorica: Anica Čarapić / Čarapica

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više