Uspješne žene zajedno za razvoj ženskog poduzetništva u Otočcu

„Žene i točka“ naziv je treće po redu međunarodne konferencije koja se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, odnosno Županijske komore Otočac, održava 6. prosinca u Hotelu Zvonimir u Otočcu.

Ženska inspiracija i podrška

Konferencija za cilj ima gospodarski napredak Ličko-senjske županije, kao i pružanje podrške tamošnjem ženskom poduzetništvu. Mnogi ističu kako je poduzetnicama potreban vjetar u leđa, a glasno će se upravo o potrebnim konkretnim i hitnim mjerama govoriti na nadolazećoj konferenciji.

Vrsne poduzetnice iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije na jednom će mjestu udružiti svoja znanja i vještine s ciljem unapređenja ženskog poslovanja i poticanja žena na korak u poduzetništvo.

Predstavnice velikih tvrtki, obrta, obrazovnih institucija, liječnice i važne karike u milijunskom turizmu područja Plitvičkih jezera – sve su to uspješne žene ovog područja. One će progovoriti o svojim iskustvima, potrebama, ali naravno i problemima s kojima se svakodnevno suočavaju u poslu.

Tri bloka konferencije stavit će fokus na predstavljanje inspirativnih ženskih priča i projekata, zdravlje kao ključ uspješnosti poduzetnica te važnost financiranja, edukacije i umrežavanja na putu do uspjeha. Neke od istaknutih sudionica konferencije su Adisa Tufo, Zori Jakolin, naša CEO Ivana Matić, Jelena Biluš te Gordana Restović.

Ova cjelodnevna manifestacija završit će Networking Evening-om u Bookcafe-u Paradiso uz predstavljanje knjige „Od zaposlenice do poduzetnice“, a sva događanja su besplatna i otvorena za javnost.

Sve informacije i novosti saznajte na službenoj Facebook stranici i eventu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...