Aplikacija koju treba imati svaka žena predstavila novosti

praćenje menstrualnog ciklusa

Mašinerija je IT tvrtka koju su osnovali Lora i Zoran Pleško te Ivana Rast, a razvija korisnička rješenja za internetske i nativne mobilne platforme – iOS i Android.

Mašinerija je nedavno razvila aplikaciju za sve žene koje žele pratiti svoj menstrualni ciklus, a u potrazi su za jednostavnom aplikacijom koja će im olakšati život.

Update koji sadrži korisne značajke

Simple Cycle omogućava vrlo jednostavno bilježenje i praćenje ciklusa i seksualnih aktivnosti te namjerno izbjegava korištenje pregršt opcija. Nema korisničkog računa, nema nema pitanja o glavoboljama, raspoloženju, iscjetku, nadutosti itd. – u aplikaciji je ostalo samo ono što je bitno.

Aplikacija nudi jednostavnu statistiku, opcionalne notifikacije za bitnije dane u ciklusu, a prilikom prvog ulaska u Simple Cycle aplikaciju, korisnica odabire planira li ostati u drugom stanju ili ne, pa aplikacija prilagođava komunikaciju tom odabiru.

Nedavno je Mašinerija napravila update na aplikaciji Simple Cycle i predstavila zanimljive i praktične značajke za svaku ženu.

praćenje menstrualnog ciklusa

Kada otvorite aplikaciju, od sada možete izabrati želite li imati PIN prilikom otvaranja.

Još jedna zanimljiva značajka je i podsjetnik za pilulu. Ako uzimate kontracepciju, aplikacija će vas podsjetiti da svaki dan popijete pilulu. Ovo će svakako olakšati svakodnevicu ženama koje često zaborave kada je točno vrijeme za uzimanje kontracepcije.

Za sve žene koje zanima prosječna duljina vlastitog ciklusa, od sada u statistikama mogu jednostavno pregledati prosječnu duljinu svog ciklusa.

Foto: Mašinerija

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

LinkedIn oblikovanje teksta

Ovo su tajne objava koje iskaču na Linkedinu

Kako se istaknuti na LinkedInu sve je češće i glasnije pitanje, a čak se održavaju i razne edukacije i radionice na...