Predivna božićna reklama koja nas podsjeća zašto je važno kupovati hrvatske proizvode

U ovo božićno vrijeme mnoge korporacije svojim reklamama pokušaju pridobiti našu pažnju i prenose nam snažnu poruku o zajedništvu. Svake se godine veselimo reklami Coca Cole, a prošle godine nas je sve dirnula reklama njemačkog trgovačkog lanca supermarketa Edeke, koja nam se podsjetila i koja je svrha Božića. Glavni protagonist je starac, koji je napravio plan kako okupiti obitelj za Božić, a reklamu je dosad pogledalo više od 54 milijuna ljudi.

No ovog je božića stigla još jedna, domaća reklama u sklopu kampanje Kupujmo hrvatsko, koja ima jednako tako snažnu poruku i za koju vjerujemo da će isto doprijeti do velikog broja ljudi.

Kupujmo hrvatsko

Reklama Hrvatske gospodarske komore također prikazuje starca kao glavnog protagonista, koji je ujedno i simbol svih hrvatskih poduzetnika i proizvođača i njihovih vrijednih radova.

Nakon što mladić od silnih proizvoda, odabere upravo njegov domaći proizvod – crveni šešir, hrvatskog proizvođača to učini zaista sretnim te mu omogući da svojim najmilijima osigura bolji život. Starac tako ima prilike razveseliti i svoje unuke poklonima za Božić.

Koliko je važno kupovati domaće proizvode, kako na taj način pomažemo našim proizvođačima, ali i otvaranju novih radnih mjesta ili pak povećanju BDP-a, samo su neki od razloga zašto biste se trebali uključiti u ovu kampanju.

U svega 40 sekundi poslana je snažna poruka na koju bismo trebali svi reagirati.

Kupujmo od naših poduzetnica

A uz to, pozivamo Vas i da pogledate predivne prijedloge poklona naših vrijednih poduzetnica, koje možete poklanjati svojim najdražima u bilo koje doba godine i bez obzira na prigodu te tako razveseliti i njih, ali i poduzetnice.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

 1. Još jedna domaća reklama je nedavno objaljena.
  U samo 4 dana emitiranja:
  – 171.779 puta pregledana
  – 3826 puta lajkana
  – 794 puta podijeljena
  – 188 puta komentirana ( gotovo 90% pozitivnim komentarima )
  Brojke sve govore 😉
  Pogledajte reklamu Istarskih supermarketa na https://youtu.be/4bMO9cmPkpY

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više