Radionica konstelacija i energetskog coachinga Melite Manojlović

Predstavljamo vam radionicu obiteljskih konstelacija i energetskog coachinga, na kojoj ćete imati priliku napraviti energetski pomak te pomak u obiteljskim odnosima koji vas opterećuju. Uz to, imat ćete priliku dobiti i psihološki uvid u stanje koje je aktualno unutar obitelji te uspostaviti bolji odnos s jednim članom obitelji na energetskoj razini. Upoznat ćete se s energetskim coachingom te principom kako on funkcionira u praksi.

Međuljudski odnosi najvažniji

Iako to većina ljudi ne zna, odnos je jedan od najvažnijih segmenata života, koji na svakog čovjeka ostavlja duboki trag. On definira čovjekov karakter, ali i sposobnosti.

Neki odnosi su poticajni, dok su drugi pak tvrdokorni poput velike kočnice koje čovjeka drže u nezavidnom stanju. Odnosi na nesvjesnoj razini djeluju na različite segmente života. Kreativnost, komunikacija, samopouzdanje, samopoštovanje, osjećaj vlastite vrijednosti, materijaliziranje ciljeva i želja i još mnogo toga, upravo ovisi o kvaliteti odnosa.

Problematičan ili odnos koji se temelji na stresnim temama ili situacijama je velika crpka životne energije. On kontinuirano na nesvjesnom planu odnosi veliku količinu snage i tako stvara različite probleme. Obiteljska mapa je mapa koju svaki čovjek na nesvjesnoj razini ima. Ona je imaginativna, ali ima veoma jaku snagu sugestije. Ponekad razlog neuspjeha leži upravo u pomanjkanju energije koja „curi“ kroz obiteljsku konstelaciju.

Taj proces se odvija unutar podsvijesti tako što mozak kroz život pohranjuje informacije koje je zaključio o sebi, životu, mogućnostima, drugim ljudima, o svojim obavezama ili moranjima, te zabranama koje su mu postavljene u odnosu u kojem se nalazi.

Svaki čovjek u velikoj mjeri živi od odnosa u kojem se nalazi, bio on toga svjestan ili ne. Zato, da bi ostao u odnosu, mijenja svoja uvjerenja, misli i postupke koje upravo zbog tog odnosa postaju njegova životna istina, postaju njegova orijentacija. Kroz odnose, čovjek se obavezuje na neke stvari koje mu možda ne odgovaraju baš najbolje, dok se drugih skroz odriče jer smatra da je baš to potrebno da bi održao odnos. Tako gubi veliki dio sebe i svoje osobnosti, te stvara prividnu sliku o sebi u kojoj nema prostor za kreativno, ali i svako drugo izražavanje, nema mogućnost pokazati i dokazati svoju izvornu kvalitetu, ali ju i sam spoznati.

Zato je jedna od vrjednijih stvari kojima se čovjek treba baviti, radi svoje stabilizacije i napretka – međuljudski odnos.

A krenuti od obitelji, to se valjda i podrazumijeva. Kao kad pravite kuću, pa prvo gradite temelje. Onda kada uspije uspostaviti skladne odnose, čovjek ima najjači poticaj u svom životu za napredak jer je tada i prihvaćen i potvrđen te ima prostora, prava i energije za razvoj svojih ideja.

Radionica obiteljskih konstelacija i energetskog coachinga

Energetski coaching orijentiran na obiteljske, ali i poslovne odnose unutar kojih funkcionirate, zapravo je „must have coaching“. Odvija se na mentalnoj razini, a orijentiran je na rješavanje i uklanjanje svih problematičnih segmenata postojanja proizašlih iz odnosa.

Kroz proces ovog coachinga čovjek najprije osvještava koja ograničavajuća uvjerenja, koje obaveze, ali i zabrane su postavljene za njega kroz odnos, te kojih dijelova sebe i svoje izvorne kvalitete se odrekao da bi ostao u odnosu.

Nakon toga, kroz proces ovog coachinga, regenerira se sva energija koja stoji zablokirana u navedenim blokadama, mijenjaju se uvjerenja, otklanjaju moranja i zabrane te se integrira nova pokretačka energija i resurse kojih se čovjek odrekao kroz problematični odnos.

Rezultat ovog coachinga je vidljiv na razini misli, energije,emocija, vibracije, ali i u velikoj mjeri rezultata koji se brzo počinju događati u realitetu.

Ova radionica orijentira se na odnose u različitim zajednicama. Svaka obiteljska ili poslovna konstelacija nije samo puki odnos, već svojevrsna sila koja na energetskoj suptilnoj razini utječe na čovjeka na točno određeni način.

Na radionici ćete:

  • Dobiti uvid u stanje i uloge koje ste preuzeli unutar obitelji
  • Napraviti energetski pomak između vas i jednog člana obitelji
  • Osvijestiti i riješiti se mnogobrojnih ograničavajućih uvjerenja
  • Osvijestiti i osloboditi se mnogobrojnih ograničavajućih emocionalnih stanja
  • Osvijestiti i osloboditi se svih tereta i obaveza na koje vas obavezuje obiteljska konstelacija
  • Podići razinu svijesti o sebi i drugim članovima obitelji
  • Dobiti uvid u moguća rješenja za probleme unutar obitelji
  • Značajno podići razinu životne energije

Cijena radionice 300 kn + PDV, a održat će se 17.02.2016. u 18 sati. Članice Women in Adria imaju i 20 posto popusta na cijenu radionice.

Broj sudionika je ograničen, a svoje najave šaljite e-mailom: [email protected].

Info i foto: Melita Manojlović

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više