Reklama koja prikazuje kako zaista izgledaju jutra zaposlenih žena

Dosad smo u reklamama navikli vidjeti zadovoljne obitelji koje žive u svojim savršenim domovima, gdje sve izgleda besprijekorno, čak i ako u kući ima male djece. Nigdje se ne vide tragovi njihovog igranja.. U takvim se reklamama žene nakon radnog dana kući vraćaju svježe i sretne.

Manipulacije tih reklama ljudi su rijetko svjesni, a  upravo je to ono što i prodaje proizvod – savršen život kojemu svi težimo.

No, jedna se tvrtka odlučila za nešto drugačiji pristup i u svojoj reklami prikazati kako zaista izgledaju zaposlene žene.

Reklama o stvarnim ženama

Organic Balance je svoj jogurt istog imena odlučio predstaviti uz reklamu „Pravo jutarnje izvješće“ u kojem će se mnoge žene prepoznati. Upravo su one njihova ciljana publika – iscrpljene zaposlene žene, žene koje su često pod stresom i za mnoge stvari jednostavno nemaju vremena.

Jer tko ima vremena ujutro za jogu ili pojesti zdravi doručak kod kuće? Čiji dom kad je osvijetljen izgleda savršeno, bez trunčice prašine? I sve je na svom mjestu…  Kod mnogih žena to nije baš tako.

Kako izgledaju njihova jutra?

Premda nisu potrebna posebna istraživanja koja bi pokazala kako stvarno izgledaju njihova jutra, Organic Balance je uzeo uzorak od 1.000 žena, a rezultati su pokazali sljedeće: čak 57 % njih ustaje i prije izlaska sunca, 21 % njih provjerava poslovne e-mailove i prije nego što ustane iz kreveta, a za 9 % žena suhi šamponi su jedan od najvećih izuma 21. stoljeća. Tako mogu ukrotiti svoju neurednu i masnu kosu.

One mrlje na odjeći prikrivaju nekim modnim dodatkom, odgovaraju na e-mailove dok obavljaju nuždu, a neke nikad ne pospreme svoj krevet jer ne stignu.

Ipak sve žene bi trebale doručkovati, a primjerice jogurt mogu popiti tijekom vožnje ili pak ponijeti na posao.

Nasmijte se uz ovaj odličan video, a vjerujemo da će se i mnoge prepoznati u njemu.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -