Riječki hostel 1W predstavlja ‘svijet u malom’, a nalazi se i u knjizi Luxury Hostels of Europe

Hostel 1W predstavlja savršeni hibrid hotela i hostela, designerskog smještaja po budget cijenama. Smješten je u samom srcu grada Rijeke, samo 20 m od glavne pješačke staze – Korza.

Ova lokacija omogućava upoznavanje centra grada na Riječini šetnjom, ispijanje kave na sunčanim gradskim terasama te uživanje u noćnom životu bez potrebe prijevoza.

Hostel 1W – One world, one beat

Vlasnik hostela Nicola Capobianco zaslužan za unošenje dizajnerskog elementa u segment smještaja koji je u Hrvatskoj često prosječan, a vani jako popularan te naišao na veliku potporu i oduševljenje javnosti koja je brzo prepoznala kvalitetu ovoga hostela.

Hostel 1W

Spoj neodoljivog dizajna interijera, pristupačne cijene te veoma simpatično osoblje zaslužni su da je ovaj hostel ugostio brojne putnike te stekao svjetski ugled u svijetu putovanja, ali i podignuo uobičajeni standard hostela na jednu posve drugu razinu te ujedno i stekao prikladnu titulu luksuznog hostela.

Hostel 1W

Još jedna od posebnosti ovoga hostela jest i samo ime koje ujedno predstavlja i cjelokupnu viziju istoga. Ime hostela 1W je skraćenica od One World, jer hostel predstavlja ‘svijet u malom’ u kojem se susreću putnici iz različitih dijelova svijeta, a njihovo srce kuca kao jedno, bez obzira na kulturu, religiju ili seksualnu orijentaciju…iz toga proizlazi i slogan hostela 1W: One world, one beat.

Hostel_1W(3)

Hostel 1W u knjizi Luxury Hostels of Europe

U drugom izdanju knjige Luxury Hostels of Europe pronašao se dizajnerski Hostel 1W, čime mu je odano veliko priznanje za sav rad i trud.

Hostel 1W

Sigurno će upravo zbog ove knjige te preporuke svjetski priznatog blogera hostel privući još više turista u Rijeku. U drugome izdanju knjige nalaze se hosteli iz čitave Europe te Kashove osobne preporuke o istima što je razlog više za ponos čitavog osoblja hostela 1W, ali i Rijeke općenito.

Hostel 1W

Autor: Katja Grubiša – Stilueta

Foto: www.one-world.com.hr

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...