Luksuzan odmor za dušu i tijelo u Rogaškoj Slatini!

Rogaška Slatina mjesto je u susjednoj Sloveniji koje skriva pravu malu oazu liječenja, odmaranja i hedonizma. Taj je kraj ponosan na svoju 400 godina dugu bogatu tradiciju bavljenja termalnim turizmom. Osim u našoj regiji, Rogaška Slatina poznata je i u svijetu po svojoj jedinstvenoj prirodnoj vodi Donat Mg. Prema znanstvenim analizama Donat Mg voda je s najviše magnezija na svijetu.

Prednosti Donat Mg prirodne vode su brojne. Patite li od umora i iscrpljenosti Donat Mg pomoći će vam da se osjećate vitalnije i spremnije za dnevne izazove. Pomaže i u ravnoteži elektrolita, radu mišićnog i živčanog sustava te kod očuvanja kostiju i zuba. Isto tako ova magnezijem bogata voda povoljno djeluje na probavu, a može pomoći i kod problema sa žgaravicom. Odlično utječe na organizam i kod stresnih situacija, fizičkih napora te dijabetesa i krvnog tlaka. Kako biste zadovoljili dnevne potrebe za unos magnezija dovoljno je samo 3 decilitra na dan.

Jedno od mjesta gdje možete uživati u vodi Donat Mg je i stakleni paviljon Medicinskog Centra, koji se nalazi samo 150m od Atlantida Boutique hotela *****. Ovaj luksuzan i moderan hotel dobio je ime po mitološkoj Atlantidi poznatoj po navodnoj pretpovijesnoj civilizaciji naprednih ljudi. Hotel nudi savršen smještaj za sve one koji žele pobjeći od svakodnevnog stresa i u oazi mira ponovno postići harmoniju duše i tijela.

Za sve WiA članice pripremili smo posebne pogodnosti!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -