Rogaška Slatina – Atlantida Boutique Hotel 5*

Atlantida Boutique Hotel s pet zvjezdica dobio je naziv po mitološkom otoku Atlantida, koji je najpoznatiji po svojom navodno naprednoj pretpovijesnoj civilizaciji, a danas je moderan “otok” novih iskustava, ljekovite mineralne vode, vrhunske gastronomije, wellnessa, sporta i prekrasne prirode u Rogaškoj Slatini u Sloveniji.

Jedini je luksuzni hotel takve vrste u okolini, kojemu je cilj u potpunosti zadovoljiti gosta s njegovim smještajem i uslugom u hotelu, a i u okolini.

Wellness & Spa

U mitskom mjestu Atlantida bili su svjesni krhkosti čovjekova tijela, tako da su među prvima koji su imali prostorije namijenjene za liječenje. Za liječenje i dobar osjećaj su koristili ljekovita bilja, kristale, aromaterapiju i masaže. U tome je glavnu ulogu imala voda, čija svojstva su očistila dušu i tijelo.

U ovom Wellness & Spa centru vratit će vas osnovama, gdje ćete ponovo uspostavili ravnotežu uma, tijela i duha i gdje ćete jednostavno uživati:

· Grijani unutarnji bazen, whirlpool, prostorije za opuštanje i vanjska terasa u  prirodnom okruženju

· Finska sauna i turska sauna s prostorom za opuštanje i vanjska terasa u prirodnom okruženju

· Slana soba

· Prostorije za masaže, njega lica i tijela

U Rogaškoj Slatini i njezinoj okolini nalaze se mnogobrojne povijesne zanimljivosti, a prekrasna priroda poziva goste na hodanje, planinarenje i vožnju biciklom.

Možete posjetiti i mnoge druge zanimljivosti: muzej na otvorenom u Rogatecu, brdo Janina, zdraviliški park, steklaru Rogaška Slatina, orguljarstvo Škrabl,  kozmetiku Afrodita…

Jedinstvene prednosti koje nudi Atlantida Boutique hotel:

· Moderna hotelska arhitektura i vrhunski dizajn

· Lokacija: mirna, stopljena u prirodno okruženje s pogledom na Rogašku Slatinu, ali još uvijek u blizini medicinskog centra i centralnog parka

· Priča hotela ( Atlantida) sastoji se od elemenata ponude destinacije, kao što je voda Donat Mg i Staklo iz Rogaške, prirodna kozmetika Afrodita iz Rogaške, lokalna gastronomija i svjetske klase medicinske usluge Medical centra Rogaška

· Iskrena briga za goste i njegovu udobnost je njihov najveći zadatak.

· Izvrsna kvaliteta usluga kroz individualni pristup gostima.

· Praćenje osobnog wellness mentora za utvrđivanje sklada zdravlja tijela, emocija, uma i hrane.

· Kulinarika u hotelu se okreće u prirodno okruženje s lokalnom sezonskom hranom i tradicionalnim specijalitetima, s time da nisu zaboravili na zdravu, dijetnu prehranu i međunarodnu kuhinju.

Za sve WiA članice pripremili smo posebnu pogodnost: wellness paket za 2 osobe za 276 eura umjesto 560 eura. Kod rezervacije termina potrebno je naglasiti da će se popust koristiti, a prilkom dolaska u hotel pokazati člansku iskaznicu.

Preuzmite dokument s detaljima paketa:

Napomena: pogodnosti vrijede do 30.9.2020.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -