Sally Copus iz kćerine opsjednutosti vilama razvila prepoznatljiv brand ‘lil Fairy Door

Sally Copus osnivačica je i dizajnerica u vlastitoj maloj tvrtki koja se zove ‘lil Fairy Door. Ključni proizvod ove tvrtke mala su i simpatična vilinska vrata koja se mogu pričvrstiti na bilo koji zid, a služe kao pametna igračka kojoj je cilj potaknuti dječju maštu, istraživački nagon te pozitivno ponašanje. Svaka vrata izrađena su ručno s preciznim i savršenim detaljima te materijalom prilagođenim unutarnjoj i vanjskoj uporabi.

Rekli bismo, ništa posebno, toga se svatko može sjetiti: napraviti mala vrata, obojati ih i prodati oduševljenim djevojčicama. No, činjenica je da se tako nečeg nitko nije sjetio napraviti osim ove kreativne mame i dizajnerice iz Sidneya u Australiji, koja je oko svog proizvoda uspješno isprela i cijelu vilinsku priču te na taj način samo još širi ponudu svojih proizvoda.

Sally Copus – maštovita dizajnerica i majka

Njezin uspjeh potvrđuje činjenica da je “‘lil Fairy Door“ izrastao u najprodavaniji svjetski maloprodajni i veleprodajni brend maštovitih vilinskih vrata, a ponosna osnivačica ističe kako je tajna popularnosti njezina biznisa to što istinski vjeruje u moć maštovite igre koja može pomoći djeci tijekom nekih teških faza njihova odrastanja.

Prva ‘lil Fairy Door nastala su kako to obično biva, kao odgovor na potrebe vlastitog djeteta. Naime, Sally je svojoj kćeri, koja je obožavala vile i naprosto bila opsjednuta njima, organizirala vilinsku zabavu. Ta zabava je, naravno, morala uključivati što više vilinskih motiva, a Sally je danima istraživala svakakve koncepte i ideje kako bi razveselila malu slavljenicu.

Tako je, među ostalim, naišla na neku verziju vilinskih vrata, no odlučila je napraviti svoja vlastita – kao prolaz između vilinskog svijeta u naš, koja su se ispostavila kao pun pogodak.

Naime, osim Sallyne kćeri, vrata su oduševila i sve ostale koji su ih vidjeli pa ovoj vrijednoj dizajnerici nije preostalo ništa drugo nego da se baci na proizvodnju.

Na razvijanju svog branda i same tvrtke radila je proteklih pet godina. Kaže, čini joj se da su iza nje brojne neprospavane noći, uništene manikure te previše paljenja televizije kako bi zabavila svoje dvije male djevojčice kojima nije uvijek mogla posvetiti dovoljno vremena, što nam je svima dobro poznat scenarij.

lil_Fairy_Door_2

No, ambicioznoj Sally rezultat nije izostao. Njezin proizvod može se naći u 450 trgovina diljem Australije, ali i po svijetu, te se dakako može naručiti i online. Šest mjeseci nakon što je uspjela lansirati proizvodnju vilinskih vrata dijagnosticiran joj je rak štitnjače te ona tada mijenja svoj pogled na zdravlje i život općenito.

„Noćima sam znala sjediti i razmišljati o životima djece koja čuju neku strašnu prognozu o svome zdravlju. Ako sam se ja kao odrasla osjećala tako jadna i iscijeđena, mogu tek misliti kako je djeci koja se nose s tim stvarima. Zato je i najbolje u mojim vilinskim vratima to što djeci daruju osmijeh kada se osjećaju najgore “, kazala je Sally koja je uspješno pobijedila bolest i posvetila se unošenju veselja u dječje živote. Vilinska vrata kroz godine su tako postala i donacija u dječjima bolnicama u Australiji gdje se Sally trudi razveseliti teško bolesnu djecu.

Zadržala blizak odnos s klijentima

Jedan od faktora koji je zasigurno zaslušan za uspjeh ovog proizvoda jest taj što je Sally ostvarila i zadržala blizak odnos sa svojim klijentima, kupcima i zadovoljnim potrošačima koji joj se javljaju iz svih dijelova svijeta i šalju reakcije svoje djece na njezin proizvod. Ostala je uključena na svakoj razini stvaranja, slanja, pakiranja i komuniciranja o svom proizvodu, što nije nimalo lagan zadatak s obzirom na obujam cijelog biznisa.

„Ja sam ta koja osobno odgovara na svaki primljeni e-mail, sudjeluje u pakiranju svake narudžbe te se trudi biti izložena i dostupna ljudima te širiti glas o vilinskim vratima koliko god je to moguće“, objasnila je Sally.

Iako je tek na početku svoje karijere, svestrana mama osjeća da je već postigla velik uspjeh, ali ne samo zato što se ‘lil Fairy Door“ odlično prodaju, već zato što je pronašla način da svojim sposobnostima i talentom dotakne ljudske živote.

„Pozitivne poruke i lijepe riječi daju mi snagu da nastavim i da vjerujem u sebe. Neprocjenjiv je osjećaj primiti neko pismo koje govori o tome koliko su vilinska vrata pozitivno utjecala na nečije dijete i njegov život. To je zaista nagrada“, poručila je Sally.

lil_Fairy_Door_3

Kao što sam već spomenula, Sallyna kreativnost nije završila samo na slatkim vilinskim vratašcima, već se uz njih mogu nabaviti i drugi vilinski proizvodi kojima kupci teško odolijevaju jer upotpunjuju cijelu priču o vilama koje noću izlaze iz njih i ponekad razmjenjuju bilješke i poklone s djecom koja su im jako draga.

„Kao roditelj i osnivač svaki dan radim na idejama kako djecu potaknuti na kreativnost i što im novo ponuditi. Vilinska prašina, otisci, ukrasi za vrata…ima još puno divnih proizvoda koji zaokružuju cijelu priču. Roditelji mi se u zadnje vrijeme javljaju tražeći da njihova vrata budu napravljena od ekoloških materijala, dakle ne samo ugodna oku, već i okolišu, tako da je bezbroj načina za proširenje ponude“, objasnila je Sally.

Sally Copus doista je pravi primjer kako malo kreativnosti i mašte mogu stvoriti izvrstan i prepoznatljiv brand koji se uz pravu priču i dosta uloženog truda prodaje sam od sebe.

PPUB-Disclaimer

Foto: Facebook stranica ‘lil Fairy Door

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više