SAP Forum 2015 – Nova tehnološka rješenja za jednostavno i učinkovito upravljanje

Nova generacija tehnoloških rješenja kreiranih kako bi omogućili jednostavnije upravljanje i učinkovitost u biznisu, glavne su zvijezde ovogodišnjeg SAP Foruma koji se održava 17. lipnja u Zagrebu u KD Vatroslav Lisinski pod sloganom RUN SIMPLE. Program ovogodišnjeg Foruma pokazat će kako izvršni menadžeri mogu pojednostaviti upravljanje i transformirati poslovanje.

Nova generacija tehnoloških rješenja

Upravljanje ponajprije uključuje donošenje važnih odluka. Zbog kompleksnosti suvremenog poslovanja nikada nije bilo teže donijeti dobru odluku. Sudionici će kroz prezentaciju Simona Kaluže, SAP-ovog direktora regije za Centralnu i Istočnu Europu vidjeti kako je digitalna revolucija promijenila poslovanje te kako nova tehnološka rješenja omogućuju da odlučivanje bude jednostavnije i učinkovito.

Posebno se to odnosi na prezentaciju nove generacije rješenja SAP S/4HANA. Taj sustav je kreiran s ciljem da na jednostavan način povezuje ljude, uređaje i poslovne procese te u realnom vremenu analizira i obrađuje sve podatke koje menadžment treba da bi donio dobre odluke. Na Forumu će sudionici kroz primjere vidjeti kako nova generacija HANE omogućuje trenutni uvid u tekuće poslovanje u svakom trenutku, pojednostavljuje rad svih segmenata poslovanja bez obzira na granu industrije iz koje korisnik dolazi, optimizira IT resurse, smanjuje troškove poslovanja uz povećanu efikasnost sustava i omogućuje poslovne inovacije.

Da se tehnološka rješenja mogu koristiti za bolje performanse i razvoj u bilo kojem segmentu života pokazat će prezentacija posebnog gosta ovogodišnjeg Foruma Marcusa Baura, njemačkog nautičara, tri puta europskog prvaka i uspješnog sudionika dvije Olimpijade. Nakon vrlo uspješne sportske karijere Marcus je 2009. osnovao Sailing Team Germany gdje je u suradnji sa SAP-om uveo tehnološka rješenja kako bi inovirao jedrenje i omogućio svom timu da bude najbolji.

Konkretno poslovno područje u kojem će biti istaknuta važna uloga SAP rješenja je CPG-a (Consumer Packaged Goods). Nakon uvodnog predavanja Joerga Geislera, SAP Global Solution Director Cosumer goods, na okruglom stolu okupit će se vodeći ljudi najvećih hrvatskih tvrtki.

Sudionici Foruma moći će istražiti inovativne tehnologije, isprobati aplikacije koje mogu pojednostaviti poslovanje i saznati najbolje prakse od kolega koji im mogu pomoći u poboljšanju operativne učinkovitosti.

Više informacija o Forumu možete doznati putem web stranice www.sapforum.hr

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više