Savjeti uspješnih žena svijeta

Naš partner The way women work je pripremio besplatnu eknjigu na 22 stranice koja je glas najuspješnijih žena diljem svijeta u 2012.

Povezani su sa stotinama inspirativnih žena u svakom dijelu svijeta, osobito u zemljama u razvoju. Ovaj prekrasni PDF je njihov poklon vama, sa ženskim mudrostima, savjetima, strastima i uspjesima koji će vam dati dodatnu inspiraciju za vašu karijeru ili biznis:

KLIKNITE OVDJE ZA SVOJU BESPLATNU EKNJIGU

Nastala je kroz intervjue, Skype razgovore, mailove, tweetove, Facebook i LinkedIn. Njihova želja i otvorenost za povezivanjem i dijeljenjem omogućila je mnoge lijepe priče na njihovoj web stranici  kao i ovu knjigu.

Žene u ovom PDF-u su između 10 najmoćnijih u Rusiji, 100 najmoćnijih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, 25 najmoćnijih u Indiji i na Fortun-ovoj listi 100 najmoćnijih. Neke su već jako uspješne, neke tek dolaze. Sve su jako pristupačne, nesebične sa svojim vremenom, fascinantne, oštre i inspirativne.

Jako smo ponosni da se među njima nalazi i naša CEO Ivana Matić, čije savjete također možete pronaći u eknjizi (stranica 16).

Slobodno podijelite ovu eknjigu sa svojim prijateljicama, kolegicama i kontaktima!

www.thewaywomenwork.com

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -