Gdje se zabaviti ovaj vikend?

Budući da nam za vikend najavljuju kišu, mnogima je plan ostati kod kuće i provoditi vrijeme sa svojom obitelji, uz filmove i serije.

Za one kojima loše vrijeme neće pokvariti raspoloženje, pripremili smo nekoliko vikend prijedloga kako maksimalno iskoristiti svoje slobodne dane i dobro se provesti.

Događanja u Zagrebu

Danas  u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 20 sati počinje humantarni koncert “Korak u život”. Nastupit će Prljavo Kazalište, Zagrebačka filharmonija i Akademski zbor Ivan Goran Kovačić.

U subotu u 11 sati u Centru Knap održat će se besplatno predavanje za građane „Zdrava prehrana i održiva potrošnja – Što jedemo“. Predavanje će govoriti o tome kako odabirom stila prehrane, ali i porijeklom hrane koju koristimo utječemo na vlastito zdravlje, okoliš i društvo.

U nedjelju u 19 sati dođite u park Zrinjevac podržati trkače na Zagrebačkom noćnom ceneru koji će otrčati 10 kilometara ulicama Donjeg grada.

Za ljubitelje plesova, u nedjelju u 20,30 sati održat će se besplatni uvodni i prezentacijski sat argentinskog tanga. Za više detalja posjetite web stranicu tangocroatia.weebly.com.

Događanja u Zagrebu za djecu

Želite li djecu odvesti u kazalište, Zagrebačko kazalište lutaka ovog vikenda nudi širok repertoar predstava (Crvenkapica, Ivica i Marica, Maca Papučarica i Božična priča u različitim terminima).

Osim toga, djecu možete odvesti i na subotnju matineju u kinu Tuškanac. Pametno kino održava se u subotu u 11 sati, a počinje projekcijom filma za djecu, nakon čega se zabava nastavlja u predvorju kina na kojem se održavaju radionice slikanja, modeliranja, žongliranja, a ima i dramskih i mađioničarskih radionica Radionice su namijenjene djeci od 5 do 10 godina, uz pratnju roditelja.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

prijave najbolje poduzetnice 2023

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama 2023. su otvorene – evo kako...

Već godinama u Women in Adria organiziramo natječaj za najbolje poduzetnice u Hrvatskoj. Cilj dodjele ovih nagrada je poticanje ženskog poduzetništva,...