Započni nešto dobro – kampanja Win the right way potiče društveno poduzetništvo

Jedna od konstantnih tema kojima se bave milenijci širom svijeta je kako pomiriti želju da djeluju pozitivno u zajednici, a pri tome ostvare osobnu dobit.

Društveni poduzetnici pravi su primjer kako je moguće pomiriti ove dvije krajnosti i ostvariti u konačnici uspjeh te činiti dobro.

Kampanja Win the right way

Iz tog je razloga Chivas Regal, prvi luksuzni brand viskija u svijetu, lansirao Win The Right Way, koja je zapravo platforma za mlade poduzetnike koji tek stasaju u poslovnom svijetu gdje mogu podijeliti svoja iskustva s drugima, osigurati sredstva za pokretanje posla i predstavljanje na svjetskoj pozornici.

Win the right way predstavlja globalnu potragu za društvenim poduzetnicima i njihovim obećavajućim pothvatima – onima čije poslovanje, inovacije i/ili ideje služe kako bi poboljšale svakodnevicu u društvu, a ne samo donijeli profit sebi i svojim dionicima. Cilj je nadahnuti novu generaciju poduzetnika da streme uspjehu i istovremeno ostave pozitivan trag na životima drugih.

kampanja_Win_The_Right_Way1

Paulina Šojat iz tvrtke Pernod Ricard rekla je: „Velikodušnost, poduzetnički duh i integritet u samom su srcu branda Chivas Regal, a nova kampanja WIN THE RIGHT WAY usredotočena je na nove generacije poduzetnika koji će svojim djelovanjem pozitivno utjecati na svijet, donijeti bolje sutra.

Chivas Regal vjeruje u dijeljenje uspjeha sa svojom okolinom, podržavanje lokalne zajednice i ulaganje u društveno odgovorno poslovanje.”

Suradnja s EBAN Winter University 2016

Kako poruka kampanje ne bi bila rezervirana samo za najveće te kako bi lakše doprla do svih ciljanih publika, u Hrvatskoj se brand Chivas odlučio povezati s najvećim događanjem ove vrste u zemlji – konferencijom EBAN Winter University 2016 koja se u studenom održava u Zagrebu i koja će ugostiti neka od najvećih imena iz redova poslovnih anđela u svijetu.

Sudjelujući na redovitom događanju u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE – Startup Srijeda – najavljeno je da će u sklopu konferencije brand Chivas među finalistima startup natjecanja tražiti i nagraditi onaj koji djeluje u skladu sa smjernicama branda.

kampanja Win The Right Way

„Hvala Davorinu i hvala Craneu što su omogućili da Chivas Regal Hrvatska bude dio ove lijepe i velike poslovne priče na konferenciji EBAN Winter University u Zagrebu te na taj način dodatno potvrdi svoju predanost cilju,” dodala je Paulina Šojat.

Kampanja, koja želi pokazati „moć zajedničkog djelovanja na putu prema konačnom uspjehu”, u potrazi je za uspješnim pričama iz područja društvenog djelovanja u našoj zemlji. Kampanji se stoga pridružio i naš poznati glumac i voditelj Tarik Filipović koji uistinu utjelovljuje vrijednosti branda i filozofiju istog jer se ne radi samo o uspješnom pojedincu, već o osobi koja svojim djelovanjem čini razliku u društvu.

Govoreći o svom poduzetničkom iskustvu, naglasio je kako: „Zaista uspješni ljudi imaju jednu zajedničku osobinu – oni uspjeh i neuspjeh promatraju kroz istu prizmu, tj. uče iz njih kako bi izvukli pouke za sljedeći pokušaj. Uz to, oni uspjeh u poslu ne mjere isključivo brojkama na papiru, već pozitivnim promjenama u okolini. Oni znaju da jedino što je vrednije od samog uspjeha, jest kad se taj uspjeh može podijeliti s drugima te otud poveznica s brandom Chivas. Nadam se da će svi oni koji sudjeluju u kampanji Win the right way inspirirati i ostale da svojim poslovanjem utječu na dobrobit društva općenito te učine svijet boljim mjestom.“

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Sabor odlučio; euro od 2023. Službena valuta u RH

Zastupnici u Hrvatskom saboru nakon prošlotjedne rasprave odlučivali su o nekoliko baznih prijedloga zakona. Oporbena inicijativa o raspuštanju Sabora nije prošla...