Na sedmom rođendanu riječkog portala Stilueta proglašene inspirativne žene godine

Uz proglašenje inspirativnih žena godine, riječki portal Stilueta proslavio je svoj sedmi rođendan. Tim povodom Porsche Inter Auto na Škurinjama zasjao je u Bond stilu, a uz trbušne plesačice Sare Saršon, iluzionista Guy Pardillosa i brojne elemente iznenađenja, uzvanici su uživali u bogatim sadržajima i odličnoj atmosferi događanja.

Priznanje najboljima

Tijekom proglašenja inspirativnih žena godine nisu izostale suze radosnice, baš kao ni veliki aplauzi za žene koje sve mogu potaknuti da budu najbolja verzija sebe.

Inspirativnim ženama proglašene su Blanka Lasić, vlasnica tvtke MINDIST, Željka Šarčević Grgić, načelnica općine Klana, Vivian Jurković, vlasnica estetskog centra Eternity, Mirela Ilenić, direktorica razvoja branda Skinfinity i Lorena Laslavić, profesionalna vatrogaskinja.

U James Bondu stilu posebno je priznanje došlo u ruke dizajnerici Lindi Lukežić kao ženi koja utjelovljuje kvalitetan stil života, a Ana Jugo za vrijeme događanja odradila je intervju za Bond osobu 2019. godine s Tanjom Savić, voditeljicom specijalizirane prodavaonice Farmacia u riječkom ZTC-u.

Sve dobitnice uz priznanje su primile su i vrijedne Farmacia poklon pakete. Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene u cijeloj Hrvatskoj. Riječanima je Farmacia već dobro poznata, a vrhunska usluga i bogat asortiman dostupni su u riječkom ZTC-u i u Tower centru.

Brojne i zanimljive lifestyle aktivnosti

Trenutak koji se čekao bilo je predstavljanje novog Audi Q8 automobila koji je postao zvijezda večeri!  Uzvanici su tokom događaja mogli probati My Spirit parfeme, naočale Optike Šahini, saznati sve o Gaia Naturelle proizvodima, probati čari masaže Chang Thai Massage centra,  probati Aura proizvode, ali i uživati u pićima inspiriranim Bondom koja je pripremio Dorijan Skoblar uz G3 Spirits poznate brandove. Za „bondovski“ nadahnute  delicije pobrinuli su se Kristian Kozmić i Nikola Jovanović, a uređenje prostora potpisala je agencija Noi Due.

Uzvanici su imali priliku isprobati IQOS – uređaj koji bez dima i pepela samo zagrijava duhan, zbog čega se stvara znatno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigareta.

Ovo događanje nisu propustila ni neka poznata imena poduzetničke scene kao što su Gordana Nikolić, Vesna Pavletić,  Danijela i Ema Gračan, Vivian, Damir i Ivan Jurković, Ivana Grabar i Sanja Markušić, zatim blogerice Ester Gallo i Lucija Lugomer te modne dizajnerice Džana Ravlić, Andrea Anić Dokmanović i Linda Lukežić.

Velika mi je čast i zadovoljstvo slaviti u ovako lijepom društvu, potrudili smo se da večer bude svima posebna, no vi ste se zajedno s nama potrudili da dobijemo ovu energiju i savršenu atmosferu. Hvala vam od srca“, poručila je Marija Mažar, osnivačica Stiluete.

Foto: Ivor Mažar, Josip Čekada

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više