Simpatični shotovi za jačanje imuniteta

imunitet i zdravlje

Koliko god se u poduzetničkom svijetu pokušavaju uskladiti poslovne obveze i zdravi način života, ponekad to i nije baš najjednostavnije. Kada nakon radnog vremena odvojite vrijeme za trčanje i šetnju i dalje je većina toga dana provedena stresno, sjedilački ili bez adekvatnog predaha. Imunitet i zdravlje tada su ugroženi, iako je potrebno neko vrijeme da to i primijetimo.

Vitamini za svaki dan

Užurbani ritam života, sastanci, planiranje i kratki rokovi ne ostavljaju puno vremena za odvojiti trenutke za sebe. Upravo u tom nedostatku vremena za fizičku aktivnost, ali i opuštanje, dobro je posegnuti za malim pomagačima očuvanja zdravlja. Razni vitamini, koje je uvijek dobro imati pri ruci, jačaju imunitet i održavaju organizam zdravim.

Upravo tako je razmišljala i obiteljska tvrtka Green I Organic koja je osmislila male, zdrave i simpatične shotove za vaš imunitet i zdravlje. Radi se o bočicama od 75 ml, u kojima se nalazi preporučena dnevna doza vitamina s aronijom, đumbirom i kurkumom.

Shotovi su namijenjeni cijeloj obitelji, a možete ih ponijeti svugdje sa sobom. Ujutro uz doručak, na putu do posla, na izletu, u školi, kod frizera i svakoj prilici u kojoj se nađete. Lako ih je ponijeti i konzumirati jer je ambalaža takva da stane u svaki džep.

Shot od aronije je čisti matični sok iz ekološki uzgojenih tamnih bobica, dok su kurkuma i đumbir u kombinaciji s citrusima izrazito moćni i zdravi.

imunitet i zdravlje

Prirodni sastojci

Ekološki sastojci shotova jedinstveni su po okusu i ljekovitim svojstvima. Zlatno-žuta i čudesna kurkuma jedna je od najljekovitijih biljaka na svijetu. Djeluje protuupalno, antikancerogeno, pomaže kod depresije, bakterija i virusa, dok slatko-ljutkasti đumbir pak obiluje raznim mineralima i vitaminima, potiče probavu te olakšava tegobe poput mučnine, nadutosti i grčeva.

Aronija je pak poznata kao kraljica zdravlja i ljepote što dovoljno govori o njezinim dobrobitima. Među sastojcima su i ekološka jabuka koja sadrži mnoštvo korisnih tvari koje potiču rad imunološkog sustava te citrusi bogati mineralima, vitaminima i nutrijentima.

imunitet i zdravlje

Shotove možete ponijeti sa sobom i prestati se brinuti jeste li popili previše ili premalo vitamina. To je točna mjera koliko vam svaki dan treba. Za sada u tri okusa, shotovi od aronije, đumbira i kurkume, osvojit će vas na prvu i postati vaši mali čuvari zdravlja kuda god da krenete. Uživajte u ovim moćnim i prirodnim napitcima svaki dan!

Možete ih kupiti na nekoliko lokacija ili naručiti mailom na [email protected]

Sve WiA članice imaju 10% popusta prilikom narudžbe.

Foto: Green i Organic

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nominacije za najbolje poduzetnice

Objavljene ovogodišnje finalistice projekta Nagrade najboljim poduzetnicama

Večeras u dvorani Istanbul zagrebačkog hotela Esplanada objavljene su finalistice ovogodišnjeg projekta Nagrade najboljim poduzetnicama. Večer u znaku pametnih, sposobnih i...