Široka suknja – idealna za sve urede

Široka suknja je odjevni komad koji je sam po sebi zanimljiv, a vi svojim osobnim stilom dodatno možete pojačati dojam. Omogućuje vam da ju prilagodite vlastitom modnom izričaju, uredskom okruženju te liniji tijela jer će istaknuti struk, a sakriti šire bokove.

Model suknje jednostavan je za kombiniranje, posebno s jesenskim toplijim komadima odjeće koje polako vraćamo u ormar.

Široka suknja – kako ju nositi?

Budući da široka suknja vizualno skraćuje noge, najbolje je izabrati cipele u boji kože koje će vam dodati visinu. Gornji dio obavezno mora biti utrpan u suknju kako bi naglasili struk i ne bi izgledali nezgrapno. Ili ako majica ne izgleda dobro utrpana, struk naglasite remenom.

Donosimo vam nekoliko stilova te preporuka kako uvesti široku suknju u vaše svakodnevne odjevne kombinacije, bez obzira radite li u konzervativnom ili kreativnom uredskom okruženju.

Široka suknja i u konzervativnom uredu

Iako nam dolazi jesen, cvjetni uzorci su i dalje vrlo rado viđeni. Iskombinirajte suknju s cvjetnim uzorkom i crnom vestom te cipelama na petu. Odličan poslovni stil koji će vas potaknuti da zaboravite na jesenske kiše.

široka suknja
Pinterest

 

Suknje koje od vrha prate liniju tijela, pa se prema dnu šire, idealan su izbor za dnevnu poslovnu kombinaciju. Odlučite li se za suknju s uzorkom, dovoljne su vam jednostavna majica i cipele na petu kako bi se osjećali odlično tijekom cijelog dana.

široka suknja
Pinterest

Već nekoliko sezona moderno je kombiniranje različitih uzoraka. Probajte prijeći preko vlastitih granica i poigrajte se s uzorcima kako bi isprobali nešto novo. Ovakve promjene uvijek su dobrodošle.

 

široka suknja

Stvorena za kreativni ured

Isprobajte jednostavnu dnevnu kombinaciju sa širokom suknjom, majicom na pruge i traper jaknom.

Široka suknja žarke boji u kombinaciji s kožnom jaknom? Zašto ne! Model suknje vam daje notu ženstvenosti, a kožna jakna je nezaobilazan modni dodatak za jesen. Potrebne su vam još udobne cipele i spremne ste za cjelodnevno obavljanje obveza po gradu.

široka suknja
www.besugarandspice.com

Odlučite li se za bijelu suknju, na raspolaganju vam je zaista mnogo mogućnosti. Možete se odlučiti za majice s različitim uzorcima ili ipak neku jednobojnu varijantu. Bijela široka suknja predstavlja platno na koje sami iscrtavate svoj stil. Što može biti bolje od toga?

široka suknja
Pinterest

 

Siva široka suknja i pulover s porukom – odličan način da iskažete svoj stav. Riječ je o kombinaciji koje možete prilagoditi svim obvezama. Trebate obaviti posao u gradu? Neka vas u stopu samo prate kožne ravne cipele i sve ćete stići obaviti. Želite li ju nositi na posao ili u večernji izlazak, obucite na noge samo cipele s petom i zaplešite.

široka suknja
www.cashmereinstyle.com

 

 Naslovna foto: www.lylalovesfashion.com

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Financijske potpore

Konzultantice otkrivaju koje financijske potpore možete koristiti u trenutnoj korona krizi!

Potaknuti novonastalom situacijom u okruženju, svi poduzetnici imaju osnovni kratkoročni cilj odrediti kako najbezbolnije prebroditi neizvjesnost u mjesecima koji slijede. U...