Startaj Hrvatska: SPAR Hrvatska otvara jedinstvenu priliku poduzetnicima

SPAR Hrvatska u suradnji s Novom TV pokreće projekt “Startaj Hrvatska”. Riječ je o jedinstvenom TV formatu čije emitiranje počinje ove jeseni, s ciljem pomaganja poduzetnicima i startupovima koji imaju dobru i inovativnu ideju da plasiraju svoje proizvode na police SPAR-a, jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.

Za projekt se prijavilo nekoliko stotina kandidata, a odabrano je osam malih hrvatskih poduzetnika i startupova koji će putem jedinstvenog TV formata gledateljima Nove TV ispričati svoju poduzetničku priču. Njihovih osam inovativnih proizvoda moći će se kupiti u SPAR trgovinama. SPAR stručnjaci odabranim će kandidatima pomagati da uspiju savladati sve korake koji su potrebni da se proizvod nađe na policama jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.


Pročitajte više: Kako odabrati ime za startup koje će privući investitore?


Aktivna podrška domaćim poduzetnicima

Kupci će u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske moći pronaći “plave police” s potpisom “Startaj Hrvatska”, koje nude ponudu proizvoda odabranih osam domaćih poduzetnika.

“Pokretanjem projekta Startaj Hrvatska, SPAR nastavlja s aktivnom podrškom domaćim poduzetnicima te inovativnim proizvođačima i startupovima, a posebno važnim smatramo činjenicu da projekt pokrećemo u izazovnoj ekonomskoj situaciji, koju obilježava globalna pandemija i rastuća ekonomska kriza. SPAR Hrvatska vjeruje u hrvatske proizvode, kvalitetu domaćih proizvođača i inovativnost domaćih poduzetnika. Kroz projekt Startaj Hrvatska kandidatima pomažemo da ispune sve zahtjevne preduvjete kako bi se njihov proizvod prodavao na policama velikog trgovačkog lanca – od poboljšanja receptura, ispunjavanja svih zdravstvenih i sanitarnih standarda, planiranja kapaciteta, dobivanja potrebnih certifikata do odabira i dizajna ambalaže. Na kupcima je nakon toga da odluče koliko im se proizvodi sviđaju”, naglasio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Početak projekta obilježit će otvaranje posebno istaknutih polica u odabranim SPAR supermarketima i svim INTERSPAR hipermarketima, koje će se održati u utorak, 15. rujna.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

aplikacija za računovodstvo

Digitalizacijom računovodstva iz EU sredstava do ureda bez papira i uštedu...

UHY in Croatia okuplja vrhunske stručnjake iz područja revizije, poreznog savjetovanja, EU fondova i računovodstva. Dovoljno je bio jedno inspirativno druženje...
- Advertisment -