Konferencija Startup AddVenture 20. travnja dolazi u Zagreb

Globalna poduzetnička konferencija Startup AddVenture u organizaciji CCC Startupsa dolazi u Zagreb 20. travnja kao dio turneje “Startup AddVenture 2015 Eastern Europe Tour”. Konferencija Startup AddVenture nedavno je održana u Egiptu, Azerbejdžanu i Turskoj, gdje se održavala pod nazivom „TED startup konferencija“. Startup AddVenture u Zagreb dovodi grupu stručnjaka iz Silicijske doline i Europe. Kao prvi event takve vrste, CCC je sklopio partnerstvo s vođama startup ekosistema, kao što su Netokracija, ZIP i Startup Hrvatska.

Startup AddVenture dovodi neke od najboljih startup stručnjaka

U sljedećih 15 godina preko milijarda potrošača će se priključiti srednjoj klasi, a njih 80 posto će biti izvan SAD-a. Srednja i istočna Europa ima mladu populaciju koja se suočava s izazovima zaposlenja, ali i nude brojne poduzetničke mogućnosti. Silicijska dolina je do sada bila dominantna sila u svijetu tehnoloških inovacija. CCC Startups vjeruje da uz primjerene resurse i znanje, tehnološki poduzetnici mogu značajno poboljšati svoje živote, ali i ekonomije svojih zemalja. Konferencija Startup AddVenture dovodi uspješne startup stručnjake kako bi inspirirali zagrebačke poduzetnike.

„Usred Majdanske revolucije u Ukrajini, Startup AddVenture je uspio inspirirati preko 1500 startup zaljubljenika da počnu graditi svoju budućnost. Već sada vidimo veliki broj startup poduzeća koje su pokrenuli sudionici konferencije. Mnogi su nam rekli da su bili inspirirani konferencijom. U veljači ove godine svjedočili smo ogromnom potencijalu mladih tehnoloških poduzetnika srednjoistočne Europe“, rekao je Vitaly M. Golomb, suosnivač CCC Startupsa, te nadodao: „Danas se središnja i istočna Europa suočava s izazovima pronalaska posla za mladu populaciju, ali i nudi brojne prilike na regionalnim i globalnim tehnološkim tržištima. Platforme novih tehnologija su olakšale pokretanje startupa svugdje u svijetu. Vrijeme da se poduzetnici u Hrvatskoj prime posla je upravo sada i nama je cilj da im pomognemo sa znanjem i resursima koji su im potrebi.“

Jednodnevni event će ugostiti brojne govornike, a neki od njih su: John Biggs, urednik TechCruncha, doktor Burton Lee, profesor na Sveučilištu Stanford, Mate Rimac, vlasnik i direktor Rimac Automobila, CCC partneri Vitaly M. Golomb, Mike Reiner i Max Gurvits te brojni drugi uspješni poduzetnici i investitori.

Ulaznice i detalji o eventu dostupni su na www.startupaddventure.co.

CCC Startups

Osnovana 2014. godine, CCC Startups je globalna mreža koja podupire poduzetnike u središnjoj i istočnoj Europi, središnjoj Aziji i Bliskom istoku. S fokusom na visokokvalitetna događanja i investicije, pomažemo perspektivnim startup ekosistemima tako da povezujemo lokalne talente s globalnim tržištem. CCC Startups vode tri partnera, dobro poznata u startup ekosistemu: Vitaly M. Golomb, Mike Reiner i Max Gurvits. CCC posluje iz četiri ureda, a pozadinski tim velikog broja ljudi pruža administrativnu i korisničku podršku.

Startup AddVenture je jednodnevna konferencija na kojoj nastupaju međunarodni govornici, stručnjaci u svom području. Okupljajući stotine startup osnivača, investitora, međunarodnih medija, lokalnih heroja i vođa, Startup AddVenture je dobio naziv „TED svih startup evenata.“

Foto: Youtube ScreenShot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više