Prijave za novu generaciju najvećeg hrvatskog startup akceleratora otvorene još tjedan dana

Prijave za Startup Factory, prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a – Zagrebačkog inovacijskog centra, otvorene su još tjedan dana!

Kad postaneš dio sedme Startup Factory generacije dobivaš:

  • intenzivan raspored edukacija,
  • vrhunske mentore,
  • promocijsku i infrastrukturnu podršku,

a novčani fond od 800.000 kuna spreman je za najbolje timove.

Program je kroz posljednjih šest godina uspješno prošlo 88 razvojnih timova, a 32 startupa su ostvarila bespovratna financijska sredstva u iznosu većem od 4,3 milijuna kuna. Startup Factory ne ulazi u vlasničku strukturu.

Poznato ti zvuče OmoLab, BiteMe Nutrition, Iron Bull, Sportreact, Makabi Agritech, HUBBIG, Peekator…? Oni su svoj uspješan startup put započeli kroz Startup Factory!

Startup Factory provodi ZICER, najveći startup hub u Hrvatskoj. Želiš li i ti postati dio ove jedinstvene zajednice pametnih, vrijednih i proaktivnih ljudi, sada je pravi trenutak za to. Prijave za Startup Factory otvorene su i traju do 4. rujna 2022. putem web stranice zicer.hr.  


Pročitajte više: Najboljim Startup Factory timovima Grad Zagreb za razvoj inovativnih tehnoloških proizvoda osigurao 800.000 kuna


Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja. Prihvatljiva su sva inovativna i disruptivna tehnološka rješenja, a glavna preporučena područja su zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost i kibernetička sigurnost, hrana i bio-ekonomija, edukacija, robotika, fintech, turizam, umjetna inteligencija i svemirske tehnologije.

Oni su uspjeli. Sada je na tebi red!

“Startuplife sigurno nije lak, ali gdje nema izazova, nema ni napretka! A bome, unutar Startup Factoryja izazova nije nedostajalo. U malo više od mjesec dana, koliko program traje, stvarno naučiš upravljati vremenom, ali naučiš i stvari o kojima nisi ni razmišljao od čitave lepeze profesija ljudi, edukacija, ali i drugih startupa. Naučiš kako sažeti kompleksnu ideju, kako pobijediti strah od javnog nastupa, i kako u 3 minute objasniti žiriju i publici zašto baš tvoj startup zaslužuje glavnu nagradu od 200.000 kn.

Startupovski život se često idealizira i pojednostavljuje pa sve izgleda kao: imaš ideju, odradiš par pitcheva i pokupiš milijune. Međutim, realnost je malo drugačija, a Startup Factory te fino “izdribla” i vrlo brzo saznaš jesi li materijal za foundera i cijeli taj ubrzani tempo koji ne staje i ne čeka ikoga. A koliko smo mi zadovoljni cijelim programom govori i činjenica da smo nakon akceleracije ušli u ZICER-ov program inkubacije i u ZICER-u ostali još uvijek,” priča Marko Brkljačić, osnivač startupa BeaRD Bureau i inovator koji je stvorio Nuotwo.

“Za nas je sudjelovanje na ZICER-ovom Startup Factoryju bilo ključno u periodu kad smo tek kretali s našim startupom. U ZICER-u smo upoznali mnogo ljudi koji su nam htjeli pomoći, dobili smo edukaciju iz područja koja nismo dovoljno dobro poznavali, a važna su za poslovanje, a ostvarili smo i neke poslovne suradnje iz tih poznanstava. Najveća pomoć nam je bila osvijestiti koliko je važno da se fokusiramo na tržišnu nišu koju smo ciljali, a kasnije se pokazalo da je to jedan od najboljih savjeta koji smo mogli dobiti. Danas kad smo u inkubaciji, ZICER nam i dalje kontinuirano pruža podršku te nam pomaže u daljnjem razvoju našeg poslovanja,”  govori Ladislav Mačkala, direktor startupa EasyDigital.

Nemoj čekati. Prijavi se i uz ZICER-ovu podršku sa svojim timom razvij tržišno održivo rješenje!

LINK ZA PRIJAVU

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -