Stigla je nova Capsule kolekcija branda SOPAR

SEXY COMFY naziv je Capsule kolekcije kojom su sestre Tamara i Helena Šopar odlučile razveseliti sve zaljubljenice u modu te im skratiti čekanje na SOPAR ljetnu kolekciju.

Cilj im je bio napraviti haljinu koja je ujedno sexy i udobna, a tanki, vuneni materijali stvoreni su za ovo prijelazno razdoblje.

Capsule kolekcija branda SOPAR

Millennium haljina ima seksipil i šarm Audrey Hepburn, dok Tower haljina diše elegancijom i zavodljivošću. Haljine su kao i čitava zimska kolekcija dobile ime po mostovima Londona.

Capsule kolekcija branda SOPAR

Sestre nastoje stvoriti drugačiji, razigrani brend, specijalizirajući se za odjeću koju možete nositi u svim prigodama ako samo promijenite cipele.

Dok je Helena bila top model i radila je kampanje za Bobbi Brown, Kiko, Donnu Karan, Mariellu Burani, pa sada živi na relaciji London – New York, Tamara je novinarka i chick mama koja ima odličan smisao za modu i živi u Hrvatskoj.

Capsule kolekcija branda SOPAR

Uz nove haljine, sestrama je stiglo još jedno priznanje vrijedno spomena. Modna blogerica iz NEW YORKA, Amra Beganovic, na instagramu poznata kao Clubfashionista sa 700 000 pratitelja, fotografirala se u njihovoj najdrazoj Novaljka kosulji.

Za brand SOPAR kaze da joj je jedan od omiljenih te da može pod ruku sa najluksuznijim brandovima na tržištu.

Capsule kolekcija branda SOPAR

Amra i njezina sestra Elma prije dvije godine pokrenule su blog u New Yorku pod nazivom Clubfashionista koji je postigao vrtoglav uspjeh. Sestre su porijeklom iz Sarajeva, a danas su vlasnice i brenda i lifestylebloga amraanddelma.

O njima su pisali Wall Street Journal, Marie Claire, Bloomberg, Women’s weekly, InStyle magazine.

Capsule kolekcija branda SOPAR

Foto: Sopar

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za poduzetnice Korčula

Poduzetnice, na Korčuli raspravljamo o gorućim izazovima u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako poboljšati zadovoljstvo svojih klijenata. Kako se istaknuti u moru konkurencije i kako uspostaviti kontakte...