Pripremite se na nove izazove uz pomoć stručnjaka COTRUGLI poslovne škole

Posljedice pandemije bez sumnje su osjetile sve tvrtke širom svijeta. No, unatoč tmurnim okolnostima i brojnim izazovima, trenutna kriza stvorila je i brojne prilike. Tvrtke su prisiljene na inovacije, preispituje se tradicionalni pristup, a postojeće strukture se preuređuju kako bi se zadovoljile potrebe nove stvarnosti. Jesu li organizacije spremne iskoristiti nove mogućnosti? Što nas očekuje u transformaciji ​​u narednim mjesecima iz ugla liderstva, donošenja odluka, odnosa sa klijentima, globalne ekonomije i stabilnosti kompanije?

Povezano:

Predviđanja stručnjaka

COTRUGLI poslovna škola okupila je neke od svojih najboljih predavača kako bi ponudili svoj odgovor i smjernice za što bolju pripremu za novo normalno.

Dr. Terence Tse, PhD, predavač Strategic and Financial Leadershipa, navodi četiri stavke uz koje se možemo pripremiti za bolju budućnost:

  1. upravljanje neposrednim prioritetima, a to su sigurnost zaposlenika i upravljanje financijama koje će imati izravan učinak na osiguranje kratkoročnog i dugoročnog ekonomskog opstanka;
  2. planiranje scenarija: novo normalno podrazumijevat će mnogo više nesigurnosti što od lidera zahtjeva predviđanje budućnosti na temelju čvrstih podataka i slabih signala;
  3. digitalna transformacija mora biti plan A jer ako se pravilno izvede, kompanijama omogućuje konkurentsku prednost;
  4. novi set vještina i promjena načina razmišljanja lidera, mehaničko razmišljanje treba zamijeniti kompleksno.

Anthony J. Evans, PhD, koji na COTRUGLI-ju predaje Managerial Economics & Problem Solving, tvrdi da je nemoguće shvatiti kako će COVID-19 utjecati na globalno gospodarstvo, no neke stvari su jasne. Prije svega, jasno je da se neće vratiti svi dugovi. Kriza je ukazala na krhkost u globalnoj ekonomiji zbog nedostatka inovacija, neprijateljstva prema slobodnom protoku kapitala i radne snage, prekomjernog broja procedura u određenim industrijama i pitanja pronalaska rješenja. Zaključuje i kako nas je izolacija podsjetila na dostojanstvo rada, dobrobiti putovanja i potrebu kolaborativnog, multikulturnog rješavanja problema.

Upoznajte predavače COTRUGLI poslovne škole

Kako biste bili uspješan lider koji je u potpunosti spreman odgovoriti na izazove poslovnog svijeta sutrašnjice potrebno je posjedovati relevantno znanje i biti okružen pravim ljudima, a COTRUGLI poslovna škola svojim polaznicima to omogućuje kroz vrhunski MBA program. Prilikom odabira MBA programa, važno je znati teme predavanja, no još je važnije znati tko će ih predavati. COTRUGLI predavači su pomno odabrani svjetski stručnjaci s velikim akademskim i konzultantskim iskustvom, a svojim širokim rasponom interesa i pristupa COTRUGLI-ju daju jedinstvenu dubinu.

28. svibnja imate priliku upoznati COTRUGLI predavače na besplatnom virtualnom događaju „Meet COTRUGLI Faculty“. Uvjerite se sami u njihovu kvalitetu i saznajte zašto je COTRUGLI regionalni lider u poslovnoj edukaciji! Više informacija i prijava na linku!

S ciljem pružanja podrške ženama s izvanrednim profesionalnim dostignućima, u suradnji s COTRUGLI Business School omogućavamo poseban upisni popust od čak 35% na regularnu školarinu članicama Women in Adria koje zadovolje upisne kriterije.

Za detalje se javite na: [email protected]; GSM: +395 98 23 55 35

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -