Sukošan i Trogir spremni su za top Women in Adria ljetne partyje!

Nakon što smo čitavu godinu naporno radili, postoji li bolji način za opuštanje i najavljivanje ljeta od – Women in Adria ljetnog partyja? Najprije ćemo uživati u – Sukošanu! Vidimo se 5. lipnja od 18:30 u Barbir Sunset cuisine & lounge. U Trogiru se družimo već sljedeći dan, 6. lipnja, i to prvi put! Mjesto radnje je Caffe bar Čokolada, a vrijeme 18:30. Uveličajte partyje svojim dolaskom.

Odlična prilika za networking

Pozdravljamo networking u svakom okruženju, ali smatramo da ponekad najbolje funkcionira upravo u onom neformalnom, opuštenom. Zato ne propustite priliku za povezivanje te zabavu i razgovor s drugim poduzetnicama i ambicioznim poslovnim ženama. Dolazite li same ili s prijateljicama svejedno je, sve što vam treba je dobro raspoloženje, a sve ostalo prepustite nama.

Pobrinule smo se i za klopu – nezaobilazni finger food koji će vam biti na raspolaganju tijekom večeri, jednako kao i alkoholna i bezalkoholna pića. Naš službeni fotograf potrudit će se uhvatiti nezaboravne trenutke koji će vam jednog dana buditi lijepa sjećanja. Zabavu garantira i tombola s vrijednim poklonima.


Pročitajte više: Sukošansko izdanje ljetnog partyja trajalo do dugo u noć


Više od partyja

Kući nećete otići praznih ruku jer za vas smo pripremile i goodie bagove s darovima naših partnera i sponzora, ali kao što znamo, „pune ruke“ nisu ono najvažnije. Važnije nam je da doma ponesete nova poznanstva i divne uspomene, koje su pravo bogatstvo – a možda i nova poslovna prilika. Ako vas opterećuje to što želite doći, a nemate pratnju, ne brinite se. Mi ćemo se pobrinuti da se ugodno osjećate i da vam niti u jednom trenutku ne bude nelagodno.

Možda se želite isplesati, možda podružiti s drugim ženama ili samo uživati u toploj ljetnoj večeri i razgovorima sa ženama sličnih interesa. Neovisno o svemu, zabava je zagarantirana! Ovo je više od partyja. Ovo je manifestacija na kojoj se ne morate brinuti što će netko o vama misliti ili reći. Budite svoje, pridružite nam se i zajedno s nama zaokružite sve na čemu ste radile proteklu godinu!

Za Sukošan summer mingle možete se prijaviti ovdje, a prijeve za Trogir primamo na poveznici.

Sva dodatna pitanja primamo na [email protected].

Foto: Danijela Pedišić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -