Kampanja brenda Tara fashion za moćne žene svih profila i životne dobi

tara fashion kampanja

TARA fashion, svojom prvom službenom “kampanjom” čestita Uskrs svima, a posebno ženama, koje su sinonim novog rođenja, plodnosti i života, poput babilonske božice plodnosti i ljubavi, Ištar, koja je u zemaljskom obliku prikazivana kao zec.

Žene svih profila i životne dobi, te stvarni život, glavna su inspiracija pri kreiranju kolekcije TARA, stoga se i na kampanji nalaze žene i djevojke, koje na prvi pogled nemaju mnogo sličnosti, no svaka od njih, kroji svaki svoj dan, te vlastitu sudbinu, više no ikad opterećene raznim izazovima i utjecajima okoline, karijere, obitelji i društvenog života.

tara fashion kampanjaKampanja inspirirana ženama svih profila i dobi

Uz sve navedeno, zavodljivost i stil i dalje se očekuju kao jedan od prioriteta vizualnog doba u kojem živimo. Stoga su kao dodatak stylingu na fotografijama dodane zečje uši, koje na pomalo ironičan način propitkuju upravo tu ulogu žene u današnjem društvu, koja pored svih “moraš”, istovremeno treba biti i zavodljiva.

Modeli su Branka Habek i Zvona Vučković, pripadnice “zlatnog doba” modelinga, Zagrebačke modne scene, koje i dalje zrače svojom svježinom i šarmom, Vedrana Linardić, Valentina Kuzmić, Lorena Kovač, Sara Dobranić te djevojke iz direkcije Kraljice Hrvatske. Nakit na kampanji, dio je kolekcije TJ Jewellery Studio, koji prati TARA FASHION na svim važnijim projektima, svojim unikatnim i ručno rađenim komadima, također Hrvatskog dizajnera nakita Tomislava Janičića.

Fotografije potpisuje Tomislav Valent, make up Petra Sever, kosu Ivica Palinić.
Kreativno vodstvo/styling, dodaci Viktor Drago

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Financiranje u kulturnim i kreativnim industrijama

Kako se financirati u kulturnim i kreativnim industrijama?

Financiranje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama je specifičan način poduzetništva. Kulturne i kreativne industrije su sektori u kojima je zaposlen...