Techcrunch Meetup Balkans

TECHCRUNCH MEETUP s Johnom Biggsom i Netokracijom dolazi u vaš grad

U samo pet dana Netokracija organizira četiri Meetupa s Johnom Biggsom u glavnim gradovima u regiji te time pruža jedinstvenu priliku startupovima u regiji

 

Zagreb, 25. lipnja –u periodu od pet dana, od 1. do 5. srpnja, četiri grada u regiji ugostiti će poseban događaj organiziran od strane NetokracijeTechcrunch Meetup Balkans.  Od 01. do 03. srpnja Meetupovi će se odvijati redom u Sofiji, Beogradu i Zagrebu, a 05. srpnja rezerviran je za Ljubljanu. Poseban gost bit će John Biggs, urednik Techcruncha za istočnu obalu, najvećeg startup časopisa u svijetu. Time je Netokracija organizirala jedinstvenu priču za sve startupove u regiji, jer je ovo jedina prilika da se pitcha Techcrunchu izravno.

Na svakom meetupu John Biggs će održati predavanje te će se susresti sa najjačim predstavnicima startup scene u državi. Najbolji startup timovi koji se prijave u svakoj državi, imati će priliku pitchati upravo pred John Biggsom. Na meetupovima se očekuje otprilike 150 posjetioca, a to potvrđuje i brojka od već  100 potvrđenih dolazaka u Sofiji, 80 u Ljubljani, te 80 u Beogradu u samo prvih nekoliko dana od najave Techcrunch Meetup Balkansa.

techcrunch meetup balkan

„Biggsov dolazak u regiju ključan je, jer se time potvrđuje snažan rast tehnološkog poduzetništva u Hrvatskoj i regiji koji Netokracija prati već godinama. Oni koje neki smatraju “klincima” stvaraju tvrtke koje ruše barijere globalnog poduzetništva, a želi ih saslušati urednik jednog od najuglednijih tehnološko-poslovnih magazina na svijetu!“  izjavio je Ivan Brezak Brkan, osnivač Netokracije i organizator Techcrunch Meetup Balkansa.

Generalni pokrovitelj ovog iznimno važnog događaja za regiju je HT grupa i hub:raum – vodeći telekom startup akcelerator u Srednjoj i Istočnoj Europi. „Očekujem dinamičan i poticajan Techcrunch Meetup na kojem ćemo, siguran sam, vidjeti puno zanimljivih inovatora i startupova iz Hrvatske. Uz sve dosadašnje aktivnosti kojima je HT grupa poticala inovativnost i startupe, uključujući Iskon.Startup program i nekoliko inovatorskih natjecanja poput Budi KreTivan i AppStart, na Techcrunch Meetup-u u Zagrebu ćemo predstaviti značajnu novost na ovom području koja će vjerujem biti iznimno zanimljiva svim mladim poduzetnicima s području telekomunikacija i ICT-a u regiji.“ Izjavio je Goran Krajnović, direktor Odjela za razvoj proizvoda za privatne korisnike u Hrvatskom Telekomu.

BlackBerry je službeni smartphone Meetup-a, a kao službena domena nastupa itekako dobro nam poznat .Me! „Kao ponosni sponzor TechCrunch Disrupta imali smo zadovoljstvo biti svjedok nekim od najinovativnijih startup nadmetanjima na pozornici. Startupi su ti koji potiču kreativno korištenje domena te razumiju kako se istaknuti nad konkurencijom. Oduševljeni smo da TC dolazi na Balkan i vjerujemo da ti neformalni, ali neprocijenjivi susreti su baš ono što regionalna startup scena treba kako bi našla taj posljedni  komad inspiracije i dovela do uspjeha.“ Izjavio je Predrag Lesić, direktor .ME-a.

Techcrunch je najveći svjetski startup časopis s tradicijom lansiranja novih priča i kvalitetom pokrivanja priča tehnološkog svijeta iz cijeloga svijeta. Techcrunch Meetup Balkans organizira Netokracija, najjaći i najpoznatiji IT portal u regiji, kojeg je sam John Biggs nazvao „Techcrunch Balkana“.

John Biggs je urednik  Techcruncha za istočnu obalu. Biggs je pisao za New York Times, InSync, USA Weekend, Popular Mechanics, Popular Science, Money te za niz ostalih izdanja o tenologiji. Bivši je glavni urednik Gizmodo.com te živi u Bay Ridge-u u Brooklyn-u.

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više